Boka bana
Bli medlem

Några grupper klara…

Nu är några av höstens träningsgrupper klara nämligen Torsdagsgrupperna och Nybörjargrupperna. Vi fortsätter jobba oss framåt för att få klart alla grupper. Imorgon torsdag bör allt vara klart!

Denna terminen slår vi ytterligare rekord i antal anmälningar. Som vanligt är det ingen lätt match att sätta ihop de här grupperna och vi ber er därför respektera de grupper som vi lägger upp och låta våra kompetenta tränare ta beslut om några spelare ska flyttas. Vi har som vanligt tillsammans med våra tränare tagit ut grupperna genom en samlad bild av tränaromdömen, GBC-ranking, SVBF-ranking, tidigare träningsgrupp, ev. tidigare meriter m.m.

Vi vet att det finns oerhört många åsikter kring vilken grupp alla spelare borde vara i. Ungefär 90% av alla som anmäler sig till torsdagsgrupp vill bli placerad i en högre grupp. Skulle vi göra som dessa 90% vill skulle i stort sett alla ändå hamna med samma personer som tidigare. Inför varje termin är det olika spelare, både antal och personer,  vilket gör att den siffra du har bredvid din grupp inte betyder något i förhållande till föregående termin. Vi vill behålla glädjen i utövandet och försöka tona ner jämförelsen med varandra något för att vi alla istället ska kunna fokusera på oss själva och vår egen utveckling. Detta tycker vi är en oerhört viktig parameter för att vi alla ska kunna glädjas åt världens roligaste idrott beachvolley!

För att se grupperna för hösten klickar du på länken nedan och vidare till ”Grupper Herr” och ”Grupper Dam”.

Torsdagsträning
Nybörjarträning

 

Nu ser vi fram emot en riktigt kul höst tillsammans i sanden! 🙂

/GBC