Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning HT15

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -95 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ.

Gruppen tränar 15 söndagar, 1,5 timme per gång, med start 6/9 och slut 20/12.
Sista anmälningsdag är 25/8

OBS! Ett träningsuppehåll under terminen:

* Helgen 31/10-1/11, Halloween Cup

Träningstiderna varierar mellan 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra i höst.

Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

På någon av höstens första träningar kommer alla i Nybörjarträning att få 30 min gymintroduktion på Beach Fitness, klubbens eget gym. Denna gymintroduktion kommer att ske på träningstid.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill spela med någon vän eller flera så ska vi försöka lösa detta. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Grupper

Grupper herr

 • Herr 1
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Lucas Norman
  Deltagare:
  Per Westerlund
  Petter Holmberg
  Samuel Martinsson
  Jaanus Heeringson
  Wei Jan Wang
  Ezra Morgan Haaf
  Mikael Bolling
  Urban Dahlberg
  Mikael Nyberg
  Paul Andreasson
  Filip Sollander
  Sebastian Österlind
 • Herr 2
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Niclas Siljedahl
  Henrik Lind
  Johan Forestier
  Daniel Åkerlund
  Karl Björneke
  Gustav Karlsson
  Jonas Stefan Nilsson
  Jesper Winkler Johnsrud
  Karl Nyström
  Vishal Amlani
  Danyal Saadati
 • Herr 3
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Kenneth Östberg
  Viktor Lennmalm
  Mikael Lindauer
  Sebastian Roos
  Gustav Lösnitz
  Jacob Palmblad
  Ioannis Zerdes
  Jakob Boman
  Marcus Fors
  Niklas Ekeroth
  Hannes Jersenius
 • Herr 4
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Albert Borgenhede
  Sakarias Stråth
  Jan Graae-Nielsen
  Johan Augustsson
  Andreas Medin
  Tobias Karlsson
  Björn Bergström
  Linus Andersson
  Jacob Cedulf
  Mattias Gunnarsson

Grupper dam

 • Dam 1
  Söndag 13.30-15.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Birgit Wild
  Carola Åbom
  Johanna Nimmerfors
  Kristin Taal
  Anne-Kristine Toussaint
  Annika Hansson
  Marit Fahlander
  Sandra Bothén
 • Dam 2
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Alice Karlsson
  Marie Johansson
  Marie Westerlund
  Vanda Finnman
  Dejana Skakic
  Eva Maria Mansisidor
  Natasa Gavric
  Frida Axenbrant
  Hanna Öberg
  Nadine Egenolff
  Marit Olsson
  Hanna Thomsen
 • Dam 3
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Maria Nilsson
  Tove Andersson
  Stavroula Moschovidou
  Anna Eldebo
  Emma Björneke
  Sandra Eriksson
  Dijedona Konjusha
  Rebecka Lindberg
  Jeanette Kern
  Julia Folkesson
 • Dam 4
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Johanna Bolander
  Mariel Hermansson
  Hanna Lundgren
  Klara Westin
  Charlotta Leissner
  Hanna Leissner
  Alexandra Stojanoska
  Tara Salehi
  Christina Persson
  Lina Nyberg
  Ella Kidell
  Sofia Ahlqvist
 • Dam 5
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Maria Lindell
  Carolin Jakobsen
  Diana Tran
  Mia Kajsajuntti
  Cindy Yinglin Wang
  Malin Andersson
  Hanna Porsgaard
  Krisztina Demeter
  Charlotte Toshach
  Karin Rydin
  Johanna Aiff
  Malin Carlsson

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar i höst 1400 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.n.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på ww.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av september och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november. Notera att det kommer att ske två dragningar i september månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till hösten.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd