Boka bana
Bli medlem

Kompensation till medlemmar för fryst träning HT20

Alla medlemmar som är med i träningsgrupp under HT20 erbjuds kompensation för de frysta träningstillfällena under hösten. För samtliga grupper som inte tillhör elitspåret räknar vi även in de två sista veckorna i kompensationen, trots att vi återupptar träningarna (läs mer HÄR).

Sammantaget kan du få ut 80% av det totala beloppet för antalet frysta träningstillfällen (inkl. de kommande två träningsveckorna). Anledningen till att det är 80% och inte 100% är att verksamheten fortsatt varit tvungen att ta budgeterade kostnader under perioden så som bl.a. kanslipersonal och drift. Kompensationen sätts in på ett värdekort som är kopplat till dig personligen som du kan använda för köp i Beach Center eller GBC. 

Det är en oerhört tuff tid ekonomiskt för klubben och om du har möjlighet vädjar vi till att efterge kompensationen tillbaka till klubben.

OBS! Sista dag att fylla i formuläret är den 20/12-20. Därefter efterskänks kompensationen per automatik till GBC.
Formuläret är nu stängt.

 

Som plåster på såren för utebliven träning har vi tagit fram några lösningar som du kan nyttja och använda fritt och som inte är inräknad i kompensationen. Dessa är:

  • Återupptagen träning fr.o.m. 13/12 (läs mer HÄR)
  • Kostnadsfri banhyra (läs mer HÄR)
  • Tekniktips i filmformat (kommer inom kort)