Boka bana
Bli medlem

Äntligen tränarutbildningar!

Nu kan vi äntligen köra igång med våra tränarutbildningar igen!
Då det varit ett stort glapp i dessa till följd av pandemin så erbjuder vi därför denna gång hela 12 gratisplatser på Steg 1. Det är ju många som tagit på sig tränarrollen men inte kunnat få stöd och styrka i att ha en utbildning att luta sig mot så vi vill ge fler möjlighet att få ta del av denna möjlighet nu. I dessa utbildningar varvas teori och praktik i sanden under ledining av vår huvudtränare och tränarinstruktör Martin Appelgren.

Vi kör Steg 1 redan söndag 10 oktober så det är kort varsel. Anmälan ska göras senast nu på söndag 3/10. Innan du anmäler dig så mailar du info@gbcbeach.com för att ställa dig på kö till gratisplatserna. Det är först till kvarn på dessa (med förtur för de som är aktiva tränare i klubben) så vänta inte med att höra av dig till oss om du vill ha en av platserna!

Steg 2 blir helgen 30-31 oktober. Här har vi 6 gratisplatser och sista anmälan är 24/10, men först till kvarn gäller även här så vänta inte med din anmälan.

Förbundet har inte ännu öppnat anmälan till utbildningarna men vi säger till så fort de gjort det. Fram tills dess så mailar du alltså oss för att boka en plats.

Utbildningar | GBC (gbcbeach.com)