Boka bana
Bli medlem

Vilken turneringshelg, igen!

Halloween Cup och NEVZA Beach Sweden 2019 är till ända och vilket fantastiskt kalas det blev! En riktigt härlig stämning i Beach Center i dagarna tre och massor med nervpirrande matcher, det är nästan lite för spännande från läktarplats ibland. Underbart!

Ett stort GRATTIS till alla spelare som tog sig hela vägen till prispallen i alla turneringar som pågick under helgen: Junior, Open Grön, Open Svart, Challenger, Mixed och inte minst NEVZA. Och väl kämpat alla som deltog, stort tack från oss som tittade på för underhållningen. En spelare från Malmö sa efteråt ”Fantastiskt arrangemang och fantastisk anläggning, jätteroligt att vara här!”. Det värmer att höra 🙂

Bilder från de sista timmarna på finaldagen:

Kl 15.14: Dam-final i NEVZA Beach Sweden Göteborg 2019. GBC:s Grawender/Simonsson vs Thurin/Thurin där GBC knep guldet!

 

Kl 16.00: Fotograf Johanna Svensson in action

För den som trodde att en sportfotograf har ett icke-fysiskt uppdrag så är fotograf Johanna beviset för motsatsen där både stegar och tak-klättring ingår. Vad gör man inte för att få bästa fotovinklarna? 🙂

 

Kl 16.34: Herr-final i NEVZA Beach Sweden Göteborg 2019. GBC:s Appelgren/Herrmann vs Tholse/Jonsson där GBC knep guldet även här!

 

Kl 17.16: Nedmonteringen av Center Court är i full gång och slutrapportering till CEV likaså.

Området för Center Court återställs till vardagens utseende. Som projektledare för årets Nevza har Jenny Strålman varit navet i hjulet i planeringen och genomförandet av turneringen, bra jobbat Jenny! Och inte är hon klar för att prisutdelningen är klar, här är det nyhetsartikel och slutrapport som ska skrivas och skickas till CEV, det Europeiska förbundet. Som sporttungt bollplank har hon radiopratare Peter Elvemo som ihop med Nils Aschan agerade speaker under Nevzan, tack för er fina insats!
Läs CEV-artiklarna från alla Nevza-dagarna >>här.
Och läs alla fina GBC stories från veckan >>här.

 

Kl 17.54: Väggläktaren är tung till tusen, ett riktigt team work att fälla in den bakom veporna! Och nu är en Center Court snart två banor igen.

 

Kl 18.47: Center Court ett minne blott för denna gång. Vilken grymt snabb nedmontering, TACK alla ni som gjorde det möjligt!

 

Kl 18.53: Efter en lång dag gick den här smarriga burgaren fort att äta upp.

Köket i Beach Cuisine har hivat ut mat i mängder under hela helgen, alltid lika god. Maten får beröm från alla håll, det är så tacksamt att vi har så god mat att tillgå både till vardags och under såna här stora turneringshelger. Tack Peter och gänget!

 

Kl 20.03: Finalerna i Open Grön är klar och poängstolpar, visselpipor och bollar är insamlade i Ipanema. Mixed finalen pågår fortfarande på Bondi.

 

Från att ha varit proppfullt med spelare och hejaklackpublik hela helgen inne i Ipanema hallen så är det nu nästan konstigt tyst och öde.

Alla resultatlistor för Halloween Cup hittar du >>här under ”Startklasser och anmälan” och det finns också foton på alla prispallar på GBC fb och insta 🙂

Beach Center är återställd till vardagen och såhär i kalla november är det så galet lyxigt att ha en hall med tak, ljus och värme att träna i när regnet strilar på utsidan!

Vi ses i sanden

Anneli Friborg, en stolt GBC Ordförande