Boka bana
Bli medlem

Gillar du att engagera dig? Gört!

Du som är medlem i GBC är med och äger Beach Center på Kviberg. Ja det stämmer. Det är ingen enskild person eller kommunen eller någon annan som äger Beach Center, utan det är du och jag och alla vi 1500 medlemmar tillsammans. Häftigt va! 😀


GBC och dess medlemmar – ingen annan – äger Beach Center Kviberg 🙂

Ditt engagemang behövs!

I hallen finns anställd personal som jobbar på Beach Center. Till exempel reception, restaurang, underhåll och inte minst kansliet som tar hand om alla medlemsfrågor, träningsanmälningar, tävlingar osv. Det är en fantastisk förmån att vi kan ha anställd personal som sköter allt detta!

Men ändå är vi en förening och det behövs ideella krafter för att få det hela att gå runt! Här är exempel på roller och tillfällen där du som medlem har möjlighet att engagera dig i klubbens verksamhet:
– Funktionär på tävlingar t.ex. bollrullare, sekretariat, publikvärd, speaker
– Tränare
– Styrelsemedlem
– Juniorutskott
– Eventledare
– mm.


Stina kör speaker på en SBT-tävling på Kviberg

Jag har mött medlemmar som tror att ideell kraft inte behövs för att vår verksamhet i GBC är så stor så vi klarar oss ändå. Jag förstår att man kan tror det då det alltid är så många människor involverade överallt, men det är precis tvärtom, det behövs alltid medlemmar som vill hjälpa till!

Årsmöte i november

GBC styrelse är ideell och väljs varje år på årsmötet i november (verksamhetsåret löper 1 sep – 31 aug). Exempel på roller som väljs på årsmötet är:
– Ordförande
– Ledamöter
– Suppleanter (ersättare)
– Valberedning


Styrelsehelg med leken gissa-vilken-kändis-är-jag

Frågor som hanteras gäller alla de områden som föreningen har verksamhet inom:
– Junior
– Motionär
– Elit
– Träning och tränare
– Event och tävlingar
– Sociala klubbevent


Prispall GBC Klubbmästerskap 2022

Kontakta valberedningen eller någon i styrelsen!

Är du sugen på att engagera dig? Kanske det är en viss roll eller ett visst område du är extra intresserad av? Eller vet du någon som skulle passa och kan vara intresserad?
Kontakta någon i valberedningen eller maila på deras mailadress:

  • Elin Westin – Ordförande
  • Alexander Herrmann
  • Gustav Lösnitz

Mail: valberedningen@gbcbeach.com

Läs om GBC i verksamhetsberättelserna

Det går också bra att kontakta någon i styrelsen, här finns kontaktuppgifter och massor med årsmötesinformation såsom verksamhetsberättelser från tidigare år och självklart fylls det på under hösten inför kommande årsmöte.


Full aktivitet på utomhusbanorna på Beach Center Kviberg


Einar och Gunnar, två av våra glada veteraner!

I våras byggde vi ytterligare 4 utomhusbanor på Kviberg, så nu har vi totalt 12 banor ute och 16 banor inne. Vi hoppas att sommaren håller i så att vi kan fortsätta spela beachvolley utomhus länge denna säsong 2022!

Varma hälsningar

Anneli Friborg, Ordförande GBC