Boka bana
Bli medlem

Vi höjer blicken framåt

I år 2021 fyller Beach Center på Kviberg 10 år. Oj vad tiden går! Alla ni som var medlemmar på den tiden och på olika sätt bidrog till att du och jag idag kan komma till Beach Center, kliva ner i den mjuka sanden, äta god mat i restaurangen och njuta av den fantastiska sommarmiljön året runt, stort stort tack till er alla!

Alla vi medlemmar i GBC äger Beach Center tillsammans. Det innebär att all ekonomisk vinst stannar kvar i bolaget och investeras tillbaka i verksamheten för att utveckla möjligheterna för alla medlemmar att utöva och uppleva beachvolley.

På årsmötet i december 2020 klubbades som alltid en Verksamhetsplan. Denna lutar sig verksamhetens arbete på nu under året. Självklart nämns där den rådande pandemin och att vi tvingas agera utifrån den. Samtidigt är det viktigt att vi kommer ihåg att höja blicken och fortsätter planera för framtiden och det nya normala. Ett initiativ som står i planen är:

 • Beach Center 10 år – Göra undersökning hos medlemmar om långsiktig riktning
  • År 2021 fyller Beach Center 10 år. För att höja blicken och stå redo när det nya normala råder i vår omvärld så ser styrelsen att det är dags att konkretisera nästa stora, långsiktiga inriktning för klubbens verksamhet. Efter att Beach Center på Kviberg stod klar gjordes i GBC ett stort processarbete år 2012 med många medlemmar involverade. Vi ställde oss då frågan “Nu har vi byggt världens största inomhusanläggning, vad vill vi göra med den nu?”.Det är nu dags att ställa oss själva motsvarande fråga igen “Nu har vi drivit och vidareutvecklat världens största inomhusanläggning i 10 år, vad vill vi göra nu?”. Vi har många möjligheter och kan välja på olika inriktningar.
   • Utbyggnad?
   • Sportsliga satsningar?
   • Nybyggnad?
   • Samarbeten?
  • Ja möjligheterna är många! För att ge alla medlemmar möjlighet att tycka till är planen att nästa års styrelse på ett grundligt sätt under verksamhetsår 2020/2021 ska genomföra ett arbete med syfte att samla in och ta reda på vad medlemmar i GBC vill när det gäller klubbens riktning närmaste 5-10 åren. För att sedan sammanställa och presentera förslag på långsiktig verksamhetsplan till nästa årsmöte

Så, du som medlem i GBC kommer under våren bli inbjuden till möjligheter att tycka till om vad klubben ska fokusera på långsiktigt de närmaste 5-10 åren. Styrelsen håller på och startar upp arbetet, det kan bli en kombination av processmöten (online), enkäter, intervjuer mm. Så börja redan nu att tänka till vad DU som medlem tycker är viktigt för GBC att göra!

För dig som vill läsa hela Verksamhetsplanen så hittar du den här på hemsidan under KLUBBEN.