Boka bana
Bli medlem

Sverigeeliten på plats i Göteborg

I helgen sattes simultanförmågan på prov då Swedish Beach Tour pågick i Umeå med flera GBC:are i slutspel på både dam- och herrsidan samtidigt som det var VM-slutspel i Hamburg! En dunderförkylning i kombination med gräsallergi gjorde mig sängliggande men tack och lov för att tekniken numera finns så man kan kolla på matcherna på distans 🙂

GER-RUS i herrfinal i VM i Hamburg där GER Thole/Wickler tagit sig hela vägen till final men blev besegrade av RUS. Samtidigt är GBC:arna Linus Frantzich/Martin Johansson i herrfinal SBT Umeå – och dom tog hem guldet, stort grattis!

Vi tar nu över stafettpinnen från Umeå och IKSU som gjorde ett toppenarrangemang förra veckan. Så för tredje gången på ett halvår bjuder GBC in spelare och publik till storturnering! Denna gången är det alltså Swedish Beach Tour som gör sitt nästa stopp här hos oss på Kviberg i Göteborg lörd 13 – sönd 14 juli.

Vill och kan du vara funktionär och vara med i ett härligt gäng och bidra till ett grymt event? Hör av dig till info@gbcbeach.com du behövs!

Nu är startfältet klart och det hittar du här: http://www.swedishbeachtour.se/startfalt-och-seedning/

Så många som 14 damer och 11 herrar spelar för GBC, kom och fyll läktarna och heja fram dom till stordåd! Vi har också ett internationellt Wild Card på herrsidan Mark Nicolaidis/Ky Landers från Australien, very welcome to Sweden and the Swedish Tour!

Lördag 13 juli
09.00 Inledande matcher, Swedish Beach Tour
19.00 Buffé (förköp i Beach Center under dagen) och Officiell beachfest

Söndag 14 juli
09.00 Kvartsfinaler, Dam och Herr
14.00 Semifinaler, Dam och Herr
16.00 Damfinal
17.00 Herrfinal

Fri entré – bara att dyka upp 🙂

Information om resultat och hålltider hittar du här http://www.swedishbeachtour.se/goteborg/ samt på SBT och GBC Facebook.

Vi ser fram emot en härlig och spännande helg och hälsar Sverigeeliten i beachvolley varmt välkomna till Kviberg och Göteborg!

Anneli Friborg, Ordförande GBC

Fantastisk stämning på Swedish Beach Tour Göteborg 2016 – foto Magnus Egger. Fri entré – kom som du är och upplev grym beachvolley!