Boka bana
Bli medlem

Spelglädje! Och så ny GBC klädkollektion

Vi alla fyra börjar krokna i värmen och det står 17-17. Trots många bra och hårda anfall är båda sidor grymma i försvar och bollarna blir långa, dvs vi blir alla ännu tröttare! Svårt att få pulsen att gå ner mellan bollarna, svetten rinner och hela kroppen är som ett stort sandpapper. Men ingen tvekan på att tävlingsinstinkten är på topp hos oss alla. När det står 20-20 är det bara en boll kvar. För det är Onsdagsgrill och vi kör utan skiljeboll. Vi har sideouten så statistiken är på vår sida så nu gäller det att göra jobbet. Serven kommer, mottaget blir bra, passen likaså och vi tar 21-20! Yes! Vinsten känns gött förstås och det andra laget är besvikna en stund, men efter bara några sekunder verkar vi alla fyra vara lika glada för det var så vansinnigt roligt spel! Vilken match! Vilka bollar!

En härlig upplevelse och ett fint exempel på när vår idrott beachvolley sprider glädje. Just i detta fallet inga rankingpoäng och prispengar men seriös tävling, ren och skär spelglädje när man lyckas göra en bra boll och en stor portion motion för kroppen. Hoppas du får tillfälle att uppleva lika spelglada stunder i sommar.

En ny klubbkollektion med GBC-kläder för dam och herr, junior och senior

Jag vill uppmärksamma dig på att det nu finns en ny och fräsch klubbkollektion framtagen med hjälp av GBC:arna Caroline Olofsson, Junioransvarig i GBC styrelse och Cecilia Carlsson, GBC-medlem som har stor erfarenhet att jobba med textilier, tryck och klädkollektioner för idrott. Tankarna bakom den nya kollektionen är:

  • Vi vill stärka klubbkänslan med gemensamma kläder som vi alla är stolta över och vill bära.
  • Kläderna har sjysst passform och är av bra material.
  • Samtidigt är de i en prisklass som ska göra kläderna tillgängliga för alla.
  • Vi vill visa att sporten Beachvolley och GBC som klubb är en del av Svensk Volleyboll genom att använda märket Mikasa som bland annat också tillverkar bollarna vi alla spelar med.
  • Färgval som gör det enkelt att kombinera med egna andra kläder.

 

I webbshopen på basesport.se har nu GBC en egen sida under ”Klubbkollektioner”, HÄR kan du enkelt titta på och köpa kläderna med hemleverans. Vill du prova kläderna först så finns dom för provning i Beach Center.

Tjejer! Utöver kläderna i webbshopen finns också ytterligare kollektionsplagg för damsidan från klädmärket Casall. Dessa kläder finns att prova och köpa i Beach Center.

Vi hoppas att du som medlem ska gilla den nya kollektionen och hitta något som du tycker om att bära.

Nu laddar vi inför Swedish Beach Tour som kommer till Kviberg, Göteborg nästa helg 13-15 juli, ta med vänner, grannar och släkt och fyll läktarna och kom och heja fram våra GBC-elitspelare som är med i turneringen!

 

Vi ses i sanden

Anneli Friborg, Ordförande GBC