Boka bana
Bli medlem

Musik

Hej allihopa! Jag tänkte skriva lite om musik. Som vissa av er vet så är metal/hård rock min favorit musik stil. men tyvärr så delas inte den åsikten av så många i min omgivning. Ända sen jag började lyssna på den underbara metal musiken så har mina föräldrar och syskon klagat varje gång jag har spelat min musik för högt.
     Till och med nu för tiden finns det folk som säger att de inte klarar av musiken jag gillar. Till exempel så klagar min flickvän när jag spelar min musik i bilen. Som ni förstår är det inte lätt! Och sen några veckor sedan så har vi i WT gruppen fått en egen spellista till våra morgon träningar på måndagar och fredagar. Det gjorde mig väldigt taggad att få ha lite hårdare musik som taggar mig lite extra när man är lite seg på morgonen.
     Eftersom bara Herrmann är den enda i gruppen som också lyssnar på lite hård rock så tänkte att jag inte väljer de allra hårdaste låtarna jag ville ha på listan. Även om jag tog lugnare låtar så fanns det några som inte gillade min musik stil. Men när jag väl får höra de låtarna jag har valt på träningarna så spelar det ingen roll. För när musik som jag gillar spelas när jag spelar beach så blir jag så glad, trots att många tror att min musik bara handlar om att döda (vilket den inte gör).
   Det är det som är så bra med musik, den kan göra alla situationer bättre!
   Ha de gött! /Limpan