Boka bana
Bli medlem

Höstterminen 2020 är igång!

Nu är höstterminen 2020 i GBC igång!

Under söndagen den 6 september är vi två från GBC Styrelse, Max Callenberg Eventansvarig och Anneli Friborg Ordförande, som varit i Beach Center för att hälsa många medlemmar välkomna och inte minst de som är nyast i klubben. I år är det ännu fler nybörjargrupper än det varit tidigare, superkul tycker vi att fler och fler hittar till vår roliga sport beachvolley!

Vilken bana tränar min grupp på? Ny termin, många som ska hitta rätt, vi guidar.

 

Björn Wennerborg och kollega Lukas Uhlin tog emot i receptionen denna söndag

 

Vi passade också på att gå runt och säga hej till många av träningsgrupperna och tipsa om medlemsevent som händer i närtid.

 

Medlemsevent nära i tiden som vi tipsade om är GBC Höstkickoff lördag den 19 september samt terminens första After Beach fredag den 25 september. In och kolla i KALENDERN på klubbens hemsida för tider och hur man anmäler sig. För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i klubben, se också affischer på anslagstavlor i hallen och följ GBC på facebook och instagram. Och varje månad landar GBC nyhetsbrev fullmatat med aktuell information i din mailbox till dig som är medlem.

 

Trainers Lounge – mellanmålsenergi för alla tränare i GBC

Alla som är tränare i GBC kan äta mellanmål i Trainers Lounge som vår grymma personal i restaurangen fyller på med smarriga saker.

 

Tränare Hugo Boström instruerar herrarna i seriespelsgrupp Herr 10A

Seriespelet är igång och träningen innan match likaså, härligt att få koppla på tävlingsnerven i spelet!

Härligt att se så många nya ansikten i klubben, vi önskar alla medlemmar en givande och rolig höst. Tillsammans skapar vi en miljö där våra ledord GEMENSKAP, SPELGLÄDJE och HÄNSYN speglas i det vi gör.

 

Vi ses i sanden!

Hälsningar

Max Callenberg, Anneli Friborg och hela GBC Styrelse