Boka bana
Bli medlem

God Jul!

Tjena, Limpan här.

Tänkte bara i stort sett hälsa alla en god jul från alla i WT-gruppen. Vi själva har spridit ut oss i hela Sverige för att kunna fira jul med våra familjer. Jag har inte full koll på vad alla andra har vart och gjort men utifrån vad jag har hört så vet jag att Wille är ute i skogen och åker skidor en bit upp i landet. Martin är i Örebro trakterna och hittar på så mycket rim om beachvolleyboll som möjligt. Bohman har åkt upp till Norrland för att fira jul. Herrmann har satsat fullt ut på att se ut som Marcus Hellner. Nejc har flytt Sverige och är hemma i Slovenien tror jag. Adam tror jag har vart i skogen i Boet och lekt med motorsågar, förhoppningsvis har han inte sågat av sig något. Coach Johan har haft oturen och blivit sjuk under jul. Lewin har jag tyvärr ingen koll på men jag tror att han har löst en magisk jul.

Själv har jag vart hemma i Vårgårda och hälsat på släkt och vänner. Nytt för i år under julen för oss var att det spelades en del pingis. där måste jag tyvärr erkänna att Simon vann fler set mot mig än jag mot honom, det gör mig extra taggad på att träna hårt så att jag kan slå honom i sanden nästa år. Annars var det som vanligt, god mat och mycket av det, sova under kalle anka, tomte besök och julklapps lek som inte heller gick bra för mig.

pingis

För mig så fortsätter julfirandet i Tyskland där Ina väntar. Efter några dagar där så bär det snart av till Hawaii och där det blir tränings läger med Wesley Pinheiro och Karin Lundqvist i en månad som kommer att bli helt underbart!

waikiki

Hoppas att alla har haft en riktigt god jul och vi ses igen i Februari!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!