Boka bana
Bli medlem

Ett oväntat mellanår

När GBC planerade 2020 som ett ”mellanår” när det kommer till att arrangera internationella turneringar så hade vi ingen aning om att en pandemi skulle sätta stopp för alla idrottsevenemang i hela vår värld. Att prata om tur i oturen känns konstigt i detta läge, men det är ändå tacksamt att det råkade sammanfalla detta år.

Med det inte sagt att vår klubb och verksamhet står oberörda av covid-19, såklart vi påverkas. Vår personal i verksamheten gör ett fantastiskt jobb för att hantera alla snabba ändringar och försöka ge bästa service och information till medlemmar och besökare utifrån de möjligheter som finns. Samtidigt som planer tas fram och i nästa stund får omarbetas för att förutsättningarna ändrat sig. Medlemmar är flexibla och förstående vilket underlättar nåt enormt för alla inblandade.

Det finns så många människor, familjer, idrottsklubbar, företag mm som påverkas i denna krissituation på så många sätt. Ingen vet exakt hur långt det kommer sträcka sig i tid och vilka konsekvenser det kommer få i det långa loppet.

Vi alla i styrelsen vill förmedla att vi tar situationen på allvar. Att vi gör vårt bästa för hela verksamheten, klubben och medlemmar och att vi samarbetar inom styrelsen och tillsammans med hela vår verksamhet för att hjälpas åt att vara proaktiva och hitta vägar framåt.

Vi närmar oss utomhussäsongen för vår sport och vi ser fram emot våren och sommaren som ger oss alla ljus och värme och påfyllning av energi!

Håll er uppdaterade genom GBC:s informationskanaler. Det kommer också fortsatta inlägg här.

Ta hand om er själva och hjälp varandra.

Ödmjuka hälsningar
GBC Styrelse
gm Anneli Friborg, Ordförande