Boka bana
Bli medlem

Du är en del av klubben!

Du som är GBC:are är medlem i en ideell förening! 🙂 Lätt att glömma bort när vi är så stora och har en egen fantastisk anläggning som drivs av föreningens egna bolag. Det är lätt att tro att det är som vilket företag som helst, men så är inte fallet. Du som är medlem i GBC äger hallen ihop med alla andra medlemmar och kan vara med och påverka och utveckla.

Alla föreningar har årsmöte varje år, GBC har sitt i november och i år är det lördagen den 10:e november. Alla GBC-medlemmar är varmt välkomna! Håll utkik efter inbjudan.

På årsmötet väljs ordförande, ledamöter och suppleanter. I GBC så brukar det vara ca 8-9 personer totalt. Utöver det väljs också valberedning på 3 personer. När styrelsen sedan har sitt första möte som kallas det konstituerande mötet så bestämmer man inom styrelsen vem som ska ha vilken roll. Dessa roller finns:

 • Ordförande
 • Vice ordförande
 • Sekreterare
 • Kassör
 • Junioransvarig
 • Elitansvarig
 • Träning-/Tränaransvarig
 • Eventansvarig

 

Sedan i somras har årets Valberedning förberett inför årsmötet för att samla nya kandidater. Valberedningen har i uppgift att prata med medlemmar, se hur arbetet fungerar i nuvarande styrelse samt hitta nya kandidater för de poster som ska väljas. I år är det Alexander Annerstedt, Emma Lövdahl och Johan Fagerström som ingår i Valberedningen. Kontakta gärna någon av dom om du vill veta mer om vad det innebär att engagera sig i styrelsen! Du kan också nå dom via mailadressen valberedningen@gbcbeach.com

Årets Valberedning i GBC: Alexander Annerstedt, Emma Lövdahl och Johan Fagerström

Vad gör GBC styrelse då? Jo styrelsen representerar alla medlemmar och lyfter blicken och tittar långsiktigt framåt. Styrelsen samarbetar med anställd GBC-personal i bolaget som gör mycket av det praktiska vilket är en stor fördel och förenklar styrelsearbetet. GBC som förening finns till för att främja och utöva sporten beachvolley med ledorden Spelglädje, Hänsyn och Gemenskap. Hur kan vi vidareutveckla klubbens verksamhet? Hur vill vi ha det och vad vill vi göra om 1 år? 5år? 10 år?

Mer info om GBC hittar du här på hemsidan under KLUBBEN: https://gbcbeach.com/klubben

Lästips: Ett tips för dig som vill läsa om klubbens fantastiska historia och utveckling, kolla in de senaste årens Verksamhetsberättelser som finns här: https://gbcbeach.com/klubben/styrelsen/verksamhetsberattelse

I jämförelse med många andra idrottsföreningar har vi det oerhört bra och fördelaktigt på många punkter och det är vi enormt tacksamma för:

 • Vi har en egen hall (som är världens största!) där vi själva kan bestämma över bantider för alla olika spelarnivåer från nybörjare till elit
 • Vi har en sund ekonomi som är grunden för att kunna vidareutveckla verksamheten
 • Vi har en klubbgemenskap som bjuder in alla medlemmar till massor av olika klubbaktiviteter

 

Jag ser att framtiden har fortsatt fantastiska möjligheter att bjuda på i GBC. Med förnuftiga beslut ihop med innovativa visioner så kan vi tillsammans i GBC göra massor med kul saker för alla medlemmar i föreningen och för idrotten beachvolley!

Vi ses i sanden!
Anneli Friborg, Ordförande GBC