Boka bana
Bli medlem

Det händer på insidan

Denna veckan är sista veckan för alla träningar under GBC Sommartermin 2020, men vi fortsätter att krama ut det sista av sommaren så länge vi bara kan! Och sensommaren brukar ju bjuda på många fantastiska dagar och kvällar, just nu är det 30 grader varmt!

Anmälningar inför Höstterminen 2020

Turneringar fortgår och anmälan inför GBC Hösttermin 2020 är i full gång. Grupperna WT/Elit/Utmanare hade sista anmälan förra veckan, alla andra träningsgrupper för junior och senior har sista anmälan tisdag 25 augusti och det populära Serispelet har anmälan öppen ända till söndag 30 augusti.

Till träningsgrupp anmäler du dig enskilt, till Seriespel anmäler man i sig två personer som ett lag. Gå in och läs mer om alla träningsalternativ som finns i klubben: https://gbcbeach.com/traningar

GBC-tränare som privattränare

Vill också uppmärksamma att det går att boka GBC-tränare som privattränare. Man kan boka enstaka tillfällen för att kanske få hjälp med tips angående vissa detaljer i något träningsmoment (mottag, anfall, försvar etc.) eller man kan komma överens med en tränare för en hel termin. Då sköter man bokning av bana, tränare och träningspartners själv. Läs mer här under rubriken ”Boka GBC-tränare” https://gbcbeach.com/traningar

Utveckling av vår träningsverksamhet

Det händer mycket på insidan. Det finns ett stort engagemang hos många att vilja vidareutveckla vår verksamhet och det är mycket positivt. Ansvariga i styrelsen, personal på kansliet och spelare som kommer med input och idéer om vad som kan utvecklas och förbättras. Mycket arbete sker på insidan som inte alltid syns på utsidan, inte alltid på direkten i alla fall. I dessa tider med covid-19 pandemin som begränsar mycket i vår värld och även i vår verksamhet så är det ändå tillfälle att försöka använda tiden klokt till saker som är viktiga i det långa loppet. Och en dag kommer vi också kunna bjuda in Sverige och världens länder till Göteborg igen!

Mod, insikt, vilja – och samarbete

Grunder till utveckling är mod, insikt och vilja. Mod att våga utmana sig själv, att våga utmana tillvägagångssätt och synsätt i klubbens verksamhet. Insikt om sina egna och klubbens förutsättningar. Vilja att ge energi och kämpa för sitt eget och för vårt gemensamma bästa.

Samarbete är också en förutsättning, det är sällan eller kanske aldrig man alldeles själv kan nå sina mål. Sportens natur är sådan att man tränar med sina klubbkompisar samtidigt som man kan stå som konkurrenter och motspelare i nästa turnering. En mental balansgång där vi alla hela tiden måste fortsätta att hjälpas åt att hålla en Fair play-attityd mot varandra.

Alla spelarnivåer

Vad vill du med din utveckling inom beachvolley? Du kanske siktar på en pallplats i Open Grön? Eller en vinst i SM eller i en World Tour tävling? Eller att klara av att tajma bollen och göra en hård spike? Eller att få bättre kondition och orka spela en hel dag med vännerna på stranden?

Oavsett vad ditt mål är med ditt beachvolleyspel så strävar vi inom GBC efter att du ska finna en plats i klubben och känna att du utvecklas.

Fortsätt njuta av sensommaren och möjligheterna till utomhusspel innan några månader av vinter än en gång hittar till vårt avlånga land!

Varma hälsningar

Anneli Friborg , Ordförande GBC