Boka bana
Bli medlem

Beach på tuben !

Då var det Torsdag igen!
Torsdag brukar vara en dag utan egen beachträning. All tid på eftermiddagen går åt att coacha ett gäng träningsgrupper samt gymma. Så när man inte får spela någonting själv på en hel dag så är det lätt hänt att man tittar förbi youtube på kvällen innan läggdags för lite volleybollgodis.

På youtube finns en uppsjö med härliga matcher, dueller, anfall och häftiga försvar som är värda att se om man gillar beachvolley.

Ofta skriver någon av grabbarna i våran gruppchatt : Hey killar, denna matchen måste ni se !

Så nu delar vi med oss av några smällkarameller som ni läsare får njuta av på bästa sätt 🙂

En given höjdpunkt är tredje set från OS-finalen 2008. Dalhausser visar vem som bestämmer!

https://www.youtube.com/watch?v=EHkN8VA9lRM

En riktigt sjuk boll 22.52 in i denna match från VM i sommar. Matchen är inte så spännande men just den duellen är verkligen sevärd !

https://www.youtube.com/watch?v=zkvy5bTnTgU

Kan också vara kul att spana in denna matchen från ”back in the days. ” Denna matchen rekommenderas av våran coach Johan Rininsland. Kul att se Lucena / Dalhausser prestera tillsammans redan då men här gör de märkvärt mycket mer misstag än nu. Grabbarna har tränat på bra 😉

För övrigt så gör legenden Stein Metzger en grym match !

https://www.youtube.com/watch?v=8xKcMe7ldsA&feature=youtu.be

Som avslutning så kommer ett klipp på inomhusspelaren Jens Ahremark. Inspiration till alla som sliter häcken av sig på gymmet för att nå högre i sanden. Detta blocket skulle inte jag vilja möta !!!

http://www.worldofvolley.com/News/Latest_news/Othercountries/63927/crazy-vertical-jump–guy-stays-up-in-the-air-video.html

Finns såklart mycket mer som är skoj att se men detta räcker för nu 🙂 enjoy !!!

/ Adam