Boka bana
Bli medlem

Vårens träningar – anmälan öppen

Anmälan till vårens träningar är öppen. Upplägget ser ungefär ut som HT24.

Som vanligt har vi träningsuppehåll runt påsk (15-21/4) då vi arrangerar Easter Cup. Men i övrigt rullar träningarna på från 13/1-8/6.

Träningsutbud VT25

Känner du någon som är sugen på att börja med beachvolley men skulle vilja testa på först, då har vi även några prova-på-tillfällen, både för vuxna och barn, innan sista anmälan för vårens träningar. Läs mer här: Prova på inför VT25

 

Vill du vara tränare VT25?

Om du är intresserad av att vara tränare till våren, hör gärna av dig till oss – vi behöver många aktiva tränare för att rodda runt våra cirka 120 träningsgrupper i veckan.

Har du aldrig varit tränare innan men sugen på att testa? Vi kan stötta med utbildning och mentorskap för att du ska komma igång på rätt sätt. Om du vill gå bredvid en annan rutinerad tränare ett antal gånger för att känna på rollen som tränare så kan vi ordna det redan nu under hösten. Mejla din intresseanmälan till info@gbcbeach.com.

Vi kommer som vanligt också att köra tränarutbildingar Steg 1 och Steg 2 i början av terminen, datumen är inte inbokade än, men håll utkik!