Boka bana
Bli medlem

Arkiv för mars, 2023

Anmälan till sommarens träningar öppen

Nu är anmälan till sommarens träningar öppen!

NYTT FÖR I ÅR är att våra seniorer (nybörjare, mixed/dam/herr) kan välja att träna 10 veckor eller 5 veckor. Vi har också delat upp Juniorträningen för sommaren på dagar, precis som vi gör på våren och hösten – våra juniorer kan alltså välja om de vill träna tisdag och/eller torsdag i sommar (dock 10 veckor).  Våra utmanargrupper tränar som vanligt 10 veckor.

För seniorträningen är det följande perioder man kan anmäla sig till:

  • Period 1 (10 veckor): v. 24-34 (12 juni – 24 augusti 2023)
  • Period 2 (5 veckor): v. 24-28 (12 juni – 13 juli 2023)
  • Period 3 (5 veckor): v. 29-34 (17 juli – 24 augusti 2023)

Som vanligt har vi träningsuppehåll v. 31 då många av våra tränare och spelare i klubben är iväg och spela SM. Och under midsommarveckan flyttas torsdagsträningen till onsdagen samma vecka (alltså träning onsdag 21/6 istället för torsdag 22/6).

>> Till träningarna

Varmt välkomna med er anmälan!

Fixardagen – nytt datum: 15/4

Då var vintern här igen 😆

Eftersom våren har valt att vänta på sig lite till så skjuter vi fram Fixardagen två veckor. Nytt datum blir därför LÖRDAG 15/4! Vi hoppas att detta ska bli en solig och lite varmare och goare dag att spendera på vår fina Riviera för att fixa banorna för utesäsongen. Vi vill självklart att alla grupper av våra medlemmar ska vara representerade en sån här dag så att vi kan mötas, prata och fixa tillsammans. Sedan förra sommaren har vi ju dessutom ytterligare fyra banor att fixa – alltså tolv stycken, så vi behöver ett gott gäng för att det här ska gå smidigt.

Vi bjuder på vegburgare till de som anmält sig och är med och fixar. Anmälan behöver göras senast 12/4 för att vi ska kunna förbereda burgare till alla.

>> Läs mer och anmäl dig här

Seriespelet är uppdaterat!

Nu är det dags för den tredje perioden av seriespelet VT23, med start idag. Serierna är nu uppdaterade på hemsidan.

Info inför sista 5-veckorsperioden
Från och med nästa period (period 4, sista perioden VT23) spelar serierna Elit-3 utomhus och några av serierna inomhus kommer att ändra tid och ytterligare några kommer att ändra bana. Alla de nya tider är uppdaterade på sidan Seriespelstider VT med röd text.

Lycka till allihop!

Beach Royals – vinnarna har korats!

Nu är Beach Royals över för den här gången och vi vill rikta ett stort tack till alla er som kom hit i fredags och förgyllde detta event; såväl spelare och funktionärer som personal och inte minst speaker! Alla har ni en viktig funktion i detta event och utan er hade det inte blivit detsamma!

(mer …)

Månadens profil – Jakob Wijk Tegenrot

Denna månads profil är Jakob Wijk Tegenrot, en ganska ny spelare i klubben men för all del inte en nybörjare. Jakob värvades till GBC i början av 2022 och han är en del av vår elitsatsning i klubben. Han är just nu högaktuell då han på fredag 10/3 ska spela Beach Royals, en elituppvisningsturnering i King of the Court-stuk, tillsammans med sin partner in crime Linus Tholse.

Foto: Robert Boman

(mer …)

Beach Royals – fredag 10/3 smäller det!

Nu är det snart dags för Beach Royals igen! Fredag 10/3 kl. 18.00 smäller det!

Beach Royals är en uppvisningsturnering av våra bästa spelare och inbjudna lag i spelformen ”King of the Court” eller kanske mer känt som ”Herren på täppan” / “Paradise” här i klubben. Förutom underhållning i form av spännande spel på Center Court finns DJ och speaker på plats, go mat och dryck i baren, utlottningar och publiktävlingar.

För att hålla dig uppdaterad om evenemanget och vad som händer, håll koll på Facebook-eventet.

>> Till Beach Royals

Om du själv också är sugen på att spela samma kväll så arrangerar vi en After Beach Mini 17.00-19.00 samma kväll. Läs mer och anmäl dig nedan.

>> Till After Beach Mini