Boka bana
Bli medlem

Arkiv för mars, 2022

Duschar Dam plan 2 avstängda till sommaren

På grund av en vattenläcka i damernas duschutrymme på plan 2 blir vi tvungna att hålla duscharna i detta omklädningsrum stängda fram till sommaren. Duscharna måste renoveras och detta kommer tyvärr inte att kunna göras förrän i sommar. Exakt datum för öppning av duscharna finns inte just nu.

En tillfällig lösning blir att båda omklädningsrummen i relaxen vigs åt damer. Bastun kommer fortfarande att vara öppen för alla, men ombyte och dusch för herrarna görs i herrarnas omklädningsrum på plan 2 och inte i relax-omklädningsrummen.

Vi förstår att det kommer att bli trångt under denna tid, men detta är den enda lösningen vi har just nu.

Hjälps åt att hålla medlemshallen ren och fräsch!

Om ni tycker att vi upprepar oss så kan det bero på att vi gör det.

 

Efter helgens turnering (Open Grön 26/3) möttes vår personal av en hiskelig syn igen. Det låg tallrikar, ölglas, pastalådor och annat skräp över hela läktaren och alla bollarna och annat material var utspridda i medlemshallen. Tycker du som medlem att det känns rimligt att vi ska behöva hålla kvar vår personal närmare en timme extra för att städa undan skräp och bollar efter att vi har arrangerat en turnering för våra medlemmar?

Medlemshallen är primärt vårt ansvar som medlemmar i GBC. Det är vi som medlemmar som ska se till så att det är ordning och reda. Skräpet hör hemma i papperskorgen, tallrikar/glas hör hemma i baren/restaurangen (eller engångs i papperskorgen) och bollarna hör hemma i bollkorgen (när vi inte spelar med dem då så klart 😉 )

Detta måste vi väl ändå kunna begära att var och en av oss sköter? De allra flesta sköter detta snyggt, men vi måste också påminna de som ibland behöver påminnas. Inte minst besökare som kommer för att titta på oss när vi spelar turnering.

Nu gör vi tillsammans en kraftsamling för att se till så att detta blir bra!

 

Hjälp varandra att hjälpa oss!

 

/GBC Kansli

Fixar-dax!

Även om det precis kommit lite snö och det svajar odentligt i vårvädret så börjar vi se sommaren komma mot oss. En hel del har också redan börjat smygstarta spel på utomhusbanorna. För att vara redo när värmen kommer på riktigt har vi planerat in Fixardagen där vi tillsammans gör vad vi kan för att få bort stenar, ogräs och ojämnheter så banorna blir goa att spela på.

Fixardagen är lördag 9/4 och hit välkomnar vi alla medlemmar som vill umgås, fixa och spela beachvolley ihop. För alla som är med ingår det också hamburgare och deltagande i lotturnering.

TILL  FIXARDAGEN

 

Mixad utomhusträning sista 5-veckorsperioden

Tro det eller ej, men snart är det vår på riktigt och snart kommer vi in i sista 5-veckorsperioden med Seriespel utomhus för de högsta serierna och träning ute för Elitspåret. Så vad passar då bättre än att köra igång en träningsgrupp för de som är sugna på att träna utomhus sista 5 veckorna?

Vi kommer att köra igång en Mixad träningsgrupp utomhus som pågår de sista 5 veckorna av vårterminen (8/5-5/6) på söndagar. Tiden är inte helt spikad ännu, då det beror på tränartillsättning och hur många som anmäler sig.

>>> Läs mer och anmäl dig här

Duschar avstängda plan 2 tillsvidare

Damernas duschar på plan två är och har varit avstängda ett tag och detta kommer att fortsätta åtminstone över helgen 19-20/3. Vi har en eventuell vattenläcka från duschen och behöver hålla den stängd tills vi vet mer. Omklädningsrummet kan fortfarande användas, och man kan också använda duscharna i relaxen samt på plan 1.

Vi hoppas att felet kan åtgärdas snarast.

Trevlig helg!

Beach Royals är tillbaka – boka in 11/3!

I november 2019 arrangerade vi senast Beach Royals, men nu är det alltså dags igen, fredag 11/3 kl. 18.00! Beach Royals är en uppvisningsturnering av våra bästa spelare och inbjudna lag i spelformen ”King of the Court” eller kanske mer känt som ”Herren på täppan” / “Paradise” här i klubben. Förutom underhållning i form av spännande spel på Center Court finns DJ och speaker på plats, go mat och dryck i baren, utlottningar och publiktävlingar.

För att hålla dig uppdaterad om evenemanget och vad som händer, håll koll på Facebook-eventet.

>> Till Beach Royals

Om du själv också är sugen på att spela samma kväll så arrangerar vi en After Beach Mini 17.00-19.00 samma kväll. Läs mer och anmäl dig nedan.

>> Till After Beach Mini