Boka bana
Bli medlem

Arkiv för september, 2020

Låt oss presentera elittruppen 20/21!

Med några veckor in i höstterminen vill vi presentera truppen för Elit och WT 2020/2021!

Nedan ser du alla spelare som under kommande år ingår i GBCs elitsatsning. Grupperna är indelade i Elit och WT och innefattar några av klubbens mest talangfulla och satsande spelare.

WT-TRUPPEN

WT-grupp, eller World Tour-grupp som namnet kommer ifrån, är en särskild elitsatsning som klubben har för att möjliggöra för spelare att ta sin satsning ett steg längre. I WT-grupperna tränar de främsta elitspelarna som spelar på Världstouren, samt de som har som målsättning och ambition att göra det inom en snar framtid.

ELIT-TRUPPEN

I Elittruppen har vi spelarna som tillhör klubbens toppskikt ihop med WT. Elittruppen tränar för att etablera sig i Sverigetoppen för att sedan gå vidare till klubbens World Tour-satsning.

Bilder: Svensk volleyboll, Johanna Svensson, www.fotografrobertboman.se, volleytours.com, falkenbergsbild.se, Karin Backström, privata bilder

Vi ser fram emot att jobba med alla dessa talanger under året och följa deras utveckling!

Tips! För löpande uppdateringar från spelarnas insatser följ TeamGBC och GBC Fanclub på instagram och Facebook.

Startlistor till Open Grön klara!

Nu ligger startlistorna för lördagens (26/9) Open Grön 40p uppe.

Observera att de lag som inte ännu betalat för sin plats förlorar den om de inte betalar inom 24 timmar efter sista anmälan, dvs innan 22.00 ikväll. Eventuella platser går då till reserver i tur och ordning (om de har betalat).

 

Höstens turneringar är öppna för anmälan

Nu är höstens turneringar öppna för anmälan.

Istället för att ha information på flera olika ställen har vi nu samlat all turneringsinfo på respektive turneringssida. Därför är turneringarna länkade från GBCs sida till den officiella turneringssidan.

Du når fortfarande informationen via vår hemsida men kan också, precis som tidigare, gå direkt via Säsongskalendern.

TILL GBCs TURNERINGSSIDA

TILL SÄSONGSKALENDERN

Anmälan till Höst-kickofferna är öppna!

Nästa helg kickar vi igång säsongen 20/21 på både senior- och juniorsidan!

På lördag 19/9 är det kickoff för seniorerna och på söndag 20/9 är det juniorernas tur. Seniorer anmäler sig online, eller är med och fixar innan (då mailar man info@gbcbeach.com för att få en av platserna) och juniorerna fyller i ett formulär. Läs mer på respektive sida. Vid eventuella frågetecken som inte rätats ut efter att ha läst all info så får man ju såklart höra av sig till kansliet.

 

 

Alla träningsgrupper HT20 klara

Nu är alla träningsgrupper för HT20 klara, klicka på respektive länk nedan för att komma till grupperna.

Elitspåret – WT, Elit, Utmanare
Seniorträning – Torsdagsträning, Lördagsträning
Nybörjarträning
Juniorträning
Seriespel

Inom kort kommer alla som är anmälda att få ett informationsmejl gällande hösten som vi gärna vill att ni läser igenom.

Som vanligt är det ingen enkel match att dela in alla grupper och vi ber er ha respekt för de grupper som har publicerats på hemsidan. Om du har hamnat i helt fel grupp pratar med din tränare när terminen är igång så får vi se om det är motiverat och/eller möjligt att göra en justering.

Så här går gruppindelningen till:
GBC har ett internt rankingsystem som i huvudsak är baserat på varje enskild individs resultat i seriespelet. Rankingsystemet tar hänsyn till din spelhistorik flera år tillbaka och även om du haft uppehåll någon eller några terminer. Har du inte spelat seriespel utan enbart tränat torsdagsträning, då får du en ranking baserat på snittet av rankingen i din träningsgrupp. Är du ny i klubben tar vi i första hand hänsyn till de tidigare meriter du angett i kommentaren.

Även om vi har ett rankingsystem så går vi fortfarande igenom samtliga kommentarer och försöker matcha önskemålen så gott vi kan utan att frångå rankingsystemet allt för mycket.

Hur får jag en bättre ranking?
Det lättaste sättet, och det vi rekommenderar är att du anmäler dig till seriespelet och spelar upp dig och din ranking.

Hur fördelas tiderna på Torsdagsträningarna?
De spelare med bäst ranking har förtur på tiderna 18-19.30 och 19.30-21. Har du fått den sena tiden 21.00-22.30 beror detta på att du ligger i den lägre nivåskaran av samtliga anmälda för terminen.

Jag anser att jag hamnat i helt fel grupp
Har du hamnat i helt fel grupp kommer vi försöka justera detta under terminen. Det är ett beslut som tas av din tränare tillsammans med vår huvudtränare Martin Appelgren. Om du mot förmodan är missnöjd med din grupp, prata alltså med din tränare på träningen.

För frågor eller synpunkter, kontakta kansliet på info@gbcbeach.com