Boka bana
Bli medlem

Alla träningsgrupper HT20 klara

Nu är alla träningsgrupper för HT20 klara, klicka på respektive länk nedan för att komma till grupperna.

Elitspåret – WT, Elit, Utmanare
Seniorträning – Torsdagsträning, Lördagsträning
Nybörjarträning
Juniorträning
Seriespel

Inom kort kommer alla som är anmälda att få ett informationsmejl gällande hösten som vi gärna vill att ni läser igenom.

Som vanligt är det ingen enkel match att dela in alla grupper och vi ber er ha respekt för de grupper som har publicerats på hemsidan. Om du har hamnat i helt fel grupp pratar med din tränare när terminen är igång så får vi se om det är motiverat och/eller möjligt att göra en justering.

Så här går gruppindelningen till:
GBC har ett internt rankingsystem som i huvudsak är baserat på varje enskild individs resultat i seriespelet. Rankingsystemet tar hänsyn till din spelhistorik flera år tillbaka och även om du haft uppehåll någon eller några terminer. Har du inte spelat seriespel utan enbart tränat torsdagsträning, då får du en ranking baserat på snittet av rankingen i din träningsgrupp. Är du ny i klubben tar vi i första hand hänsyn till de tidigare meriter du angett i kommentaren.

Även om vi har ett rankingsystem så går vi fortfarande igenom samtliga kommentarer och försöker matcha önskemålen så gott vi kan utan att frångå rankingsystemet allt för mycket.

Hur får jag en bättre ranking?
Det lättaste sättet, och det vi rekommenderar är att du anmäler dig till seriespelet och spelar upp dig och din ranking.

Hur fördelas tiderna på Torsdagsträningarna?
De spelare med bäst ranking har förtur på tiderna 18-19.30 och 19.30-21. Har du fått den sena tiden 21.00-22.30 beror detta på att du ligger i den lägre nivåskaran av samtliga anmälda för terminen.

Jag anser att jag hamnat i helt fel grupp
Har du hamnat i helt fel grupp kommer vi försöka justera detta under terminen. Det är ett beslut som tas av din tränare tillsammans med vår huvudtränare Martin Appelgren. Om du mot förmodan är missnöjd med din grupp, prata alltså med din tränare på träningen.

För frågor eller synpunkter, kontakta kansliet på info@gbcbeach.com