Boka bana
Bli medlem

Arkiv för mars, 2020

Anmälan till sommarens träningar är öppen!

Vi är många som nu i dessa tider längtar extra mycket efter att värmen ska svepa in och vi äntligen kan börja träna på våra utomhusbanor. Redan nu är banorna Riviera 1-4 spelbara för er som vill trotsa kylan och smygstarta.

Vill du ha något att se extra mycket fram emot i sommar så är nu anmälan till sommarens träningar öppna!

Sista anmälningsdatum är:

11 maj – Elit och Utmanare
25 maj – Tisdag-, torsdag, junior och nybörjarträning

Läs mer om resp. träning via länkarna nedan

Tisdagsträning
Torsdagsträning
Nybörjarträning
Juiorträning
Elitgrupp
Utmanargrupp

Vi räknar i nuläget med att träningarna kommer kunna köras på enligt planerat. Skulle något ändras med anledning av Coronaviruset så kommer detta kommuniceras i samtliga kanaler. Om det skulle innebära att sommarträningarna blir inställda får du tillbaka din anmälningsavgift.

Förslag på träningsupplägg vid avsaknad av tränare

P.g.a. rådande Coronasituation är närvaron lägre än normalt både i träningsgrupperna och bland tränare. Vi tolkar detta som ett gott tecken att man väljer att stanna hemma framför att gå till träningen om man känner av någon form av sjukdomssymptom. Vi förstår också att man väljer att stanna hemma p.g.a. oro. Vi som klubb har uppmanat samtliga tränare att stanna hemma om de känner av sjukdomssymptom – precis som för alla andra, och vi har bara så många reservtränare så de räcker inte alltid till att täcka alla grupper. Därför vill vi under denna tiden uppmana alla medlemmar att ha större förståelse för om det saknas tränare.

Av anledning till detta har vi skapat en sida under Träningar på hemsidan träningsförslag för att grupper som saknar tränare fortsatt ska kunna träna på eget bevåg.

Till sidan för förslag på träningsupplägg

Fixardagen 4/4

Trots Corona och annat som tar upp mycket av vår fokus just nu så fortsätter vardagen rulla på. Just nu längtar vi till våren och de varmare dagarna när vi äntligen kan börja spela utomhus! För att vara redo när värmen kommer på riktigt har vi planerat in Fixardagen där vi tillsammans gör våra utomhusbanor spelklara.

Fixardagen är lördag 4/4 och hit välkomnar vi alla friska och krya medlemmar som vill umgås, fixa och spela beachvolley ihop. För alla som är med ingår det också hamburgare.

Fixardagen är utomhus vilket kan vara värt att nämna i dessa tider 🙂

När: Lördag 4/4, kl. 11.30 (det går bra att ansluta efter din lördagsträning)
Var: Beach Centers Riviera
Anmälan: senast fredag 3/4, 12.00 via länken nedan. OBS! Om du är anmäld men börjat känna någon form av sjukdomssymptom vill vi såklart att du stannar hemma. Meddela oss då till info@gbcbeach.com.

TILL ANMÄLAN FIXARDAGEN

Startlista Mixed 14/3

Nu ligger startlistan för lördagens mixed publicerad i Profixio.

Det finns plats för ytterligare två mixedlag.
För efteranmälan mejla till info@gbcbeach.com senast fredag 12.00.

 

TILL STARTLISTAN

 

Kör hårt!

/GBC Kansli

Krångel med seriespelstabellen

Hej medlemmar,

Vi har haft lite problem med vår hemsida de senaste veckorna där det har varit svårt att öppna vissa länkar osv. Dessa problem ska nu vara åtgärdade.

Dock har vi nu ett nytt problem där seriespelstabellen inte visas som den ska på hemsidan. Som det verkar nu kan det vara problem att se tabellen i vissa webbläsare. Om du inte ser tabellen, testa följande:

1. Testa en annan webbläsare
2. Gå in i inkognitoläge på din dator eller telefon och sök upp tabellen den vägen

Om du testat ovanstående och det inte fungerar – mejla till oss på info@gbcbeach.com.

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas ni är förstående!
Vi jobbar på att lösa problemet så fort som möjligt.

Sandiga hälsningar
GBC Kansli

Målsmansregister

Vi håller på att uppdatera klubbens målsmansregister och behöver därför samla in uppgifter till dig som är målsman till juniorer som tränar i klubben.

Det har gått ut via mail men är det så att du inte sett eller svarat på mailet så klicka in –>HÄR<– och fyll i formuläret istället.

Är det så att man även har skapat en ”hittepåmail” när man registrerade sitt barn så kan man även klicka in –>HÄR<– och lösa det problemet så att vår information kommer fram och inte fastnar i en inkorg.

Vid frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till info@gbcbeach.com eller 073 328 19 00

STARTLISTA QUING

Nu är startlistorna för kvällens roliga QUING upplagda.
24 spelsugna damer och herrar livar upp medlemshallen ikväll. 😀 Kom och häng på läktaren och supporta dem vettja!

Tänk på att det är viktigt att pricka av dig i kassan i tid för att få behålla din plats i turneringen. Skulle du få förhinder eller är sen så hör av dig ASAP till oss så vi vet detta då det är ett väldigt känsligt upplägg och vi vrider och vänder på oss för att få ihop det så att alla får spela även om det skulle saknas någon.

Quing 6/3