Boka bana
Bli medlem

Sommarträning Nybörjare

Anmälan stängd

ANMÄLAN STÄNGD – GRUPPER KLARA (se nedan)

Sommarträning Nybörjare är en träningsgrupp för dig som aldrig tränat beachvolley tidigare samt för dig som tränat upp till två terminer i våra Nybörjargrupper. Till våra träningsgrupper kan man anmäla sig utan att ha någon spelpartner, men om du vill träna med någon speciell så måste detta framgå i din anmälan. Om du inte kan tänka dig att träna i en mixad grupp med damer och herrar så skriv med ”Ej mixed” i kommentaren till din anmälan. Har du tränat mer än två terminer hos oss tidigare hänvisar vi dig till ”Sommarträning Tisdag” eller ”Sommarträning Torsdag”. Anmälan och betalning senast 25/5, begränsat antal platser.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till Ipanema (medlemshallen) ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Upplägg
Gruppen tränar 10 måndagar, 8/6-17/8.

OBS! Träningsuppehåll:

 • Träningsuppehåll 27/7-2/8 (v. 31) – p.g.a. SM-veckan

Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00. Schemat bestäms efter att vi fått in alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Grupperna kommer i att innehålla ca 10-12 spelare. Vilken grupp du placeras i beror på flera olika faktorer. Har du spelat tidigare väger vi in din placering i klubbens seriespel i första hand. Spelar/tränar du inte i GBC VT-20 är vi tacksamma om du skriver in ev. meriter kortfattat i din anmälan.

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Herr Lila
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Joel Hallabro
  Deltagare:
  Alu Wassfelt
  Daniel Andersson
  Dzenan Isakovic
  Gustaf Ullman
  Jacob Cedergren
  Lucas Mattila
  Magnus Petersson
  Per Hjälm
  Wictor Weidemann

Grupper dam

 • Nybörjare Dam Gul
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Emilia Hermansson
  Deltagare:
  Daniela Cortez Chavez
  Fredrika Jensen
  Khatira Seyed
  Linnéa Larsson
  Maja Norrby
  Maryam Shojai
  Matilda Forslund
  Mikaela Cortez Chavez
  Nancy Abdallah
  Sara Aliyari
  Stina Wedberg
 • Nybörjare Dam Grön
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Ellen Lindqvist
  Deltagare:
  Daniela Cortez Chavez
  Elham Franzén
  Hanna Andersson
  Ivannia Santana
  Johanna Abrahamsson
  Josefine Rembsgård
  Karin Sund
  Marie Bodmar
  Mikaela Cortez Chavez
  Ralja Joanna Maria Angelis
  Sandra Lindh

Grupper mixed

 • Nybörjare Mixed Röd
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Stefan Andreasson/Gabriel Berggren
  Deltagare:
  Daniel Santana
  Emina Abdulahovic
  Fanny Berg
  George Johanen
  Hanna Eliasson
  Jacob Johanen
  Martin Bengtsson
  Mikael Cederlund
  Miran Karim
  Rozita Akrami
  Thea Stenfeldt
 • Nybörjare Mixed Blå
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Karl Larsson
  Deltagare:
  Christoffer Bengtsson
  Elin Lexberg
  Emma Larsson
  Eric Lindblad
  Farzaneh Naimi
  Ida Larsson
  Oskar Andersson
  Simon Netzell
  Sofie Svarvare
  Sophia Sjödin
  Tobias Kjellberg
 • Nybörjare Mixed Turkos
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Louise Månesköld
  Deltagare:
  Ann-Sofie Svensson
  Annika Lindqvist
  Caroline Hårdhammar
  Emanuel Brunzell
  Jannica Dahl
  Jessica Dahlbeck
  Linnea Holm
  Marcus Holm
  Sandra Lindqvist
  Sara Botö

Regler och övrigt

När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Anmälan och betalning

Sommarträning Nybörjare kostar 1000 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 400 kr och medlemskapet gäller hela 2020.

Anmälan
För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: ePassi
Om du vill betala via appen ePassi gör du följande: 1. Logga in i appen, 2. sök upp Göteborg Beachvolley Club, 3. fyll i summan du ska betala, 4. Skicka en skärmdump på betalningsbekräftelsen till info@gbcbeach.com ihop med vilken träning du vill anmäla dig till. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet som skickas till oss innan sista anmälan passerat.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd