Boka bana
Bli medlem

Sommarträning Torsdag

Anmälan stängd

ANMÄLAN STÄNGD – GRUPPER KLARA (se nedan)

Sommarträning Torsdag är en träningsgrupp för de allra flesta spelare, bortsett från nybörjare och elitsatsande spelare. Till våra träningsgrupper kan man anmäla sig utan att ha någon spelpartner, men om du vill träna med någon speciell måste detta framgå i din anmälan. Är du nybörjare eller enbart tränat nybörjargrupp i en termin hänvisar vi dig till ”Sommarträning Nybörjare”. Anmälan och betalning senast 25/5, begränsat antal platser.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan de lägre träningsgrupperna flyttas in till Ipanema (medlemshallen) en eller ett par träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Upplägg
Gruppen tränar 10 gånger (18.00-19.30 alt. 19.30-21.00), 11/6-20/8.

OBS! Avvikande tider:

 • Träning onsdag 17/6 istället för 18/6 p.g.a. midsommar
 • Träningsuppehåll 27/7-2/8 (v. 31) – p.g.a. SM-veckan

Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00. Schemat bestäms först efter att alla anmälningar kommit in eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Grupperna kommer att innehålla 8-12 spelare, där de högre grupperna med fördel har ett något lägre antal. Vilken grupp du placeras i beror på flera olika faktorer. Har du spelat tidigare väger vi in din placering i klubbens seriespel i första hand. Spelar/tränar du inte i GBC VT-20 är vi tacksamma om du skriver in ev. meriter kortfattat i din anmälan.

Grupper

Grupper herr

 • Torsdag Herr Cyan
  Torsdag 19.30-21.00
  Tränare: Sara Malmström
  Deltagare:
  Alberto Isernia
  Andreas Lifmark
  Filip Sillerström
  Fredrik Carlsson
  Joachim Dahlgren
  John Hultgren
  Marko Vainio
  Mikael Callenberg
  Niklas Svanberg
  Per Ljunggren
  Per Claesson
 • Torsdag Herr Vit
  Torsdag 19.30-21.00
  Tränare: Rasmus Boström
  Deltagare:
  Alexander Gertzell
  Axel Olausson
  Emil Johansson
  Erik Bergentz
  Erik Boström
  Jonas Hemlin
  Martin Bengtsson
  Martin Kurz
  Peter Frantzich
  Ronnie Sten Johan Snellman
 • Torsdag Herr Grå
  Torsdag 19.30-21.00
  Tränare: Ellen Lindqvist
  Deltagare:
  Axel Hansen
  Edvin Konjevic
  Elias Näsström Nyquist
  Elyas Rasooli
  Emil Rapp
  Fredrik Berntsson
  Hamid Pourmoghadam
  Iman Ataie Fard
  Mani Talebi
  Milad Mohammadi
 • Torsdag Herr Lila
  Torsdag 18.00-19.30
  Tränare: Emilia Hermansson
  Deltagare:
  Andreas Bände
  Daniel Jansson
  David Frantzich
  Eric Johansson
  Erik Kjellberg
  Frederik Rietdijk
  Hans-Erik Ekelund
  Joakim Elg
  Lukas Gustafsson
  Per-Olof Mellberg
  Rickard Paulsson

Grupper dam

 • Torsdag Dam Oliv
  Torsdag 18.00-19.30
  Tränare: Rasmus Boström
  Deltagare:
  Anna Cristina Martinez
  Daniella Nygren
  Denise Godorn
  Desirée Allvin
  Elisabeth Rettkowski
  Hanna Lösnitz
  Linnéa Rodås
  Magdalena Karlsson
  Sally Wennergren
 • Torsdag Dam Gredelin
  Torsdag 19.30-21.00
  Tränare: Emilia Hermansson
  Deltagare:
  Ann Hoang
  Ann-Christin Randahl
  Carolina Aravena Olguin
  Diana Tran
  Hanna Klarqvist
  Inger Dahlgren
  Johanna Boström
  Karin Olofsson Bergh
  Linda Hedström
  Matilda Nilsson
  Sofia Brorsson
 • Torsdag Dam Korall
  Torsdag 18.00-19.30
  Tränare: Sara Malmström
  Deltagare:
  Anneli Friborg
  Gunilla Frantzich
  Hanna Blomdahl
  Jenny Engelbrektsson
  Johanna Granath
  Karin Oliv
  Maria Brehmer
  Mirja Leppänen
  Åsa Rudberg

Regler och övrigt

När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar > Länkar i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Anmälan och betalning

Sommarträning Torsdag kostar 1000 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 400 kr och medlemskapet gäller hela 2020.

Anmälan
För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: ePassi
Om du vill betala via appen ePassi gör du följande: 1. Logga in i appen, 2. sök upp Göteborg Beachvolley Club, 3. fyll i summan du ska betala, 4. Skicka en skärmdump på betalningsbekräftelsen till info@gbcbeach.com ihop med vilken träning du vill anmäla dig till. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet som skickas till oss innan sista anmälan passerat.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd