Boka bana
Bli medlem

Startlistor Halloween Cup

Nu är alla startlistor för Halloween Cup publicerade på hemsidan. Det är fantastiskt många lag anmälda och tyvärr innebär det att alla inte kommer att få spela. I det flesta klasser gäller principen om först till kvarn, så kolla noga så att ni faktiskt är med på startlistan.

När vi bytte till det nya anmälningssystemet så öppnade detta också upp för att tydligare visa startlistorna. Från och med nu ligger startlistorna för GBC:s turneringar alltid på anmälningssidan som en egen när startlistan är klar.

VIKTIGT!
Alla reserver uppmanas att finnas tillgängliga på telefon. Skulle vi får något avhopp kommer vi att ringa lagen i ordning, men får vi inte tag i lag nummer 1 så måste vi ringa vidare. Skulle något lag inte dyka upp till samlingen så kommer vi inte att kunna ta in lag som finns på plats, utan detta lag blir i så fall struket. 

Om ni av någon anledning inte kan spela – hör av er till oss snarast. Detta gäller också om ni inte vill stå kvar på reservlistan. Detta underlättar för både oss som arrangör och alla spelare i turneringen.


Startlistorna hittar du här: 

Halloween Cup 1-3/11

 

/GBC