Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning VT21

Anmälan stängd

All viktig information gällande GBC och Coronaläget hittar du samlat HÄR

Har du aldrig spelat beachvolley tidigare? Ja då är det dags!

Oavsett ålder och tidigare idrottslig bakgrund är beachvolleyn en sport som riktar sig till de allra flesta. Det är en enkel sport på det sättet att spelet är lätt att förstå och det enda materialet som behövs inför en träning är en vattenflaska, shorts och t-shirt. Enkelheten är helt klart en del av den charm sporten erbjuder och också troligtvis en av orsakerna att den tilltalar så många. Men största anledningen att så många förälskat sig i vår sport är ju att det är så roligt att spela!

I nybörjarträningen kommer du få hjälp av någon av våra duktiga coacher som kommer lära dig beachvolley på en grundläggande nivå och ge dig verktygen till att fortsätta utvecklas.

Oavsett om du har spelat på skoj tidigare eller är ute efter att hitta en ny sport och träningsform att utöva så kan vi nästan lova att du kommer bli hooked!

Snabb Fakta Nybörjarträning VT21

 • Period: 24/1 – 13/6
 • Träningsuppehåll:
  • Lördag 3/4 – söndag 4/4 (påsk)
 • Träningsdag: söndagar
 • Nivå: nybörjare, från 18 år
 • Pris: 2150 kr
 • Sista anmälningsdatum: söndag 17/1 (förlängt till från tidigare 27/12)

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Grupper

Grupper mixed

 • Mixed Blå
  Söndag 13.30-15.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Amina Kahriman
  Emelie Hortlund
  Ida Hugosson
  Ingemar Belemark
  Jonathan Thierry
  Nicklas Andersson
  Nur Mohammed
  Petter Fagerlund
 • Mixed Turkos
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Fredrika Jensen
  Hillevi Dahlin Kretz
  Johan Bynert
  Julia Dereke
  Magnus Gustafsson
  Michaela Larsson
  Pontus Harthpil
  Simon Nilsson
 • Mixed Grön
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Can Yang
  Klara Grcic
  Lina Mosskull
  Magnus Axelsson
  Nancy Abdallah
  Sahibe Cimen
  Therese Albinsson
  Tim Grube
 • Mixed Röd
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Elna Tiger
  Hillevi Prell
  Jacob Dverre
  John Gidskehaug
  Julia Steinke
  Lisa Edbacke
  Rabbe Liedner
  Tove Tengström
 • Mixed Orange
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Diana Tran
  Domagoj Catlak
  Erik Liedner
  Helena Dahlbeck
  Ines Novak
  Ronny Nyberg
  Thomas Schadel
 • Mixed Gul
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Anton Grandén
  Cecilia Linnéa Nygren
  Elham Franzén
  Emma Olsson
  Johan Falegård
  Johannes Christensson
  Liam Knowles
  Sara Ben Maaouia
 • Mixed Svart
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Andreas Eliasson
  Arvid Norberg
  Elmer Benjegård
  Joakim Lauridsen
  Johanna Barre
  Lamija Catovic
  Nanna Ohlsson
  Oscar Lindén
 • Mixed Vit
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Andreas Strid
  Bosse Strand
  Jonathan Thierry
  Lukas Wikström
  Matilda Törnquist
  Petter Bolander
  Viktor Liljas
  Yvonne Carlsson

Tider & Grupper

Träningen pågår varje vecka under 15 veckor (höst) eller 20 veckor (vår) med undantag för träningsuppehåll en eller ett par veckor under terminen.

Träningen pågår i 90 minuter med träningsstart 13.30, 15.00, 16.30, 18.00 eller 19.30. Eventuellt ännu tidigare beroende på antalet anmälda för terminen.

Grupperna delas in i dam-, herr- och mixedgrupper med ca. 10-12 spelare i varje grupp.

Priser & Förmåner

Pris Nybörjarträning VT: 2150 kr

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer och 200 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till.

Mer information om Beach Fitness hittar du HÄR.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

En gång per termin ska 15 minuter istället för 5 minuter avsättas för banvård i Ipanema (medlemshallen). Ett grävschema finns uppsatt upp på informationstavlan i Ipanema.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Anmälan & Betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Ange gärna önskemål så som tid och spelpartner i anmälan. Viktigt dock att du skiljer på önskemål och krav i anmälan då du riskerar att strykas från gruppen om vi inte kan uppfylla dina krav.
 • Om du inte kan tänka dig att spela i mixad grupp ska detta framgå vid anmälan.

Betalningsmetoder

Det finns fyra betalningsmetoder för träningsavgiften, se nedan.

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

3. AUTOGIRO
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under Övrigt i formuläret.

4. FRISKVÅRDSBIDRAG
Det är möjligt att betala träningen med friskvårdsbidrag via e-passi. Gå in i appen och välj Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center). Slå sen in hela eller den summa du vill betala av träningsavgiften. Om beloppet inte täcker hela avgiften får du en faktura på resterande summa. Skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med en skärmdump på din betalning, vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan.  Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken, Actiway eller liknande.

Anmälan stängd