Boka bana
Bli medlem

Vinnare Elitserien omgång 3

Sista omgången inomhus VT24 är nu avklarad och vi har nu även vinnarna för omgång 3 i Elitserien. För enkelhetens skull behåller vi samma bilder som förra omgången, då vinnarna är de samma som omgång 2. Tredje seriespelsperioden VT24 vanns alltså av Sara Malmström/Hulda Rudberg på damsidan och Martin Appelgren/Alexander Annerstedt på herrsidan.

Foto: Billy Andersson

Även denna omgången storspelade vinnarna på damsidan och plockade hem alla poängen som de spelade om (sista veckan lämnade de WO p.g.a. träningsläger), bra gjort Sara/Hulda! De slutade således på 16 poäng och förlorade endast ett set mot Bahrija Becovic/Stina Törnqvist. På andra plats kom Anna Mierzejewska/Juste Derkintyte på 14 poäng och på tredje plats kom Louise Lindberg/Malin Lind på 12 poäng.

På herrsidan blev det inte lika jämt som förra rundan. Vinnarna, Martin och Alexander A, briljerade och tog hem alla poäng utom två under perioden och kammade alltså hem 18 poäng. Denna perioden bytte tvåan och trean plats – tvåa kom Anton Björklund/Olle Ernevad på 14 poäng och på tredje plats kom Joel Hallabro/Robin Råkeberg med sina 10 poäng.

Grattis till vinnarna och ytterligare inkasserad prispengar!