Boka bana
Bli medlem

Vill du ingå i projektgruppen World Tour & U20 EM 2019?

Till våren kommer vi i Göteborg Beachvolley Club tillsammans med SVBF sätta ihop en projektgrupp inför World Tour i april och U20 EM i juni. Till detta förtroendeuppdrag söker vi engagerade personer som är intresserade av att vara med och bidra med sitt engagemang och kompetens.

Som få har undgått kommer Göteborg Beachvolley Club tillsammans med Svenska Volleybollförbundet under våren och sommaren arrangera både en World Tour och ett U20 EM. Något som aldrig tidigare har arrangerats på svensk mark. Att vi har fått detta stora förtroende är en stor ära och ett resultat av att vi visat oss vara seriösa och duktiga arrangörer att räkna med.

En viktig framgångsfaktor har varit alla duktiga, drivna och engagerade personer som har varit med och bidragit på olika sätt. För att nyttja detta på bästa sätt och ta vara på den kompetens och erfarenhet som finns inom beachvolley-Sverige har vi som mål att sätta ihop en projektgrupp med syfte att tillsammans sjösätta World Tour och U20 EM 2019.

Projektgruppen – ett förtroendeuppdrag

Att ingå i projektgruppen är ett förtroendeuppdrag. Uppdraget innebär att sitta med på projektledningsmöten som vi planerar att ha månadsvis och under terminen ta på sig enklare uppgifter som hjälper projektet framåt. Medverkande i projektgruppen blir tilldelade ett ansvarsområde som man har extra fokus på. För att ingå i projektgruppen vill vi att du ska kunna medverka under tävlingarnas genomförande, dvs. World Tour: 18-21 april och U20 EM 27-30 juni.

Förtroendeuppdraget är ideellt med avlöning för dagarna under genomförande.

Ansvarsområden:

  • Tävling
  • Arena
  • Sälj och Marknadsföring
  • Domare och övrig tävlingspersonal
  • Publik- och spelarservice
  • Funktionärer

 

Varför ska jag engagera mig?

Det finns många fördelar med att engagera sig. Förutom att du är med och bidrar till svensk beachvolleys utveckling så får du själv vara med och påverka och beroende på vad du är duktig på och/eller intresserad av får du möjlighet att driva och genomföra dina egna idéer. Du får med dig en bra erfarenhet och inte minst – skryträtt till att ha varit med och arrangerat den första World Tour och U20 EM på svensk mark!

Låter det intressant?

Skicka din intresseanmälan senast 13 januari till sandra.krook@gbcbeach.com

Ladda ner PDF:en här