Boka bana
Bli medlem

Vi vill bygga om!

Under senaste årsmötet fick vi i styrelsen in en motion kring våra omklädningsrum på plan 2. Diskussion kring att damernas omklädningsrum är  mindre än herrarnas har pågått länge i klubben.

Motionens förslag var att byta plats på herr & dam vilket antogs med tillägget att ”om personalen ser att det får ohållbara konsekvenser för verksamheten ska bytet kunna tas tillbaka i samråd med GBC:s styrelse”. På Medlemsforumet den 3 mars fanns möjlighet att titta på omklädningsrummen och i efterföljande diskussion kom den kloka synpunkten att ett byte av omklädningsrum flyttar problemet istället för att lösa det.

Vi i GBC styrelse tillsammans med Ipanema styrelse anser att detta mer skjuter på problemet än skapar en lösning. Vi har istället kollat på hur vi kan förbättra våra omklädningsrum som helhet för att göra dem likvärdiga, då vi alla inser att åtgärder behöver göras. Våra medlemmar Elin Westin och Linda Wallander (båda är arkitekter) har tillsammans ritat upp ett ombyggnadsförslag. Detta innebär att vi flyttar på en vägg så att omklädningsrummen blir mer lika i storlek och möjliggör en smartare möblering för fler skåp. Denna förändring kommer genomföras under sommaren och då stå färdigt till höstterminen 2024.

 

Befintligt omklädningsrum

Nytt omklädningsrum

/ GBC Styrelse