Boka bana
Bli medlem

Vårens seriespelsgrupper klara

Nu är seriespelsgrupperna klara. Klicka på länkarna längst ner i nyheten för att se vilken grupp du spelar i och vilken tid.

Så här går seriespelsindelningen till:
GBC har ett internt rankingsystem som i huvudsak är baserat på varje enskild individs resultat i seriespelet. Rankingsystemet tar hänsyn till din spelhistorik flera år tillbaka och även om du haft uppehåll någon eller några terminer. Har du inte spelat seriespel utan enbart tränat lördagsträning eller torsdagsträning, då har du fått en ranking baserat på snittet av rankingen i din träningsgrupp. Är du ny inom beachvolley börjar du på ranking 0 och får chansen att spela upp dig under terminen. Är ni två partners med olika ranking får ni en snittranking med fördel den person som har den högre rankingen.

Vi går igenom samtliga kommentarer men det ska vara av särskilda skäl vi väljer att flytta ett lag och frångå rankingen.

Seriespelsdelning vid Serie 4
Genom en motion som röstades igenom på förra årets årsmöte togs beslutet att göra den nuvarande seriespelsdelningen högre upp i seriespelsträdet. Vi har tidigare gått ut med att vi kommer göra delningen vid Serie 3 men så fort vi började med träningsschemat insåg vi att det skulle innebära en konflikt när de högre grupperna börjar träna utomhus under den sista perioden. Vi har därför tagit beslutet att göra delningen vid Serie 4 istället.

Dispens Elitserien
Lag med spelare i WT-gruppen har möjlighet att söka dispens för att få förtur i elitserien från terminsstart. De kan också söka dispens för immunitet från att falla ur elitserien under en femveckorsperiod om laget är iväg och tävlar och/eller tränar på annan ort.

SERIESPEL DAM
SERIESPEL HERR

TIPS: Hitta ditt namn snabbare genom att klicka ctrl + F (PC) eller Kommando + F (Mac)

GOTT NYTT ÅR!