Boka bana
Bli medlem

Vår ordförande – årets ledare!

I lördags, efter ett sex timmar långt förbundsmöte, fick vår ordförande Anneli Friborg ta emot en väldigt fin utmärkelse – förbundet har utsett henne till Årets Ledare!

Nomineringen löd:
Sedan Anneli blev ordförande för GBC 2015 har hon med hela sitt hjärta gjort allt för att utveckla och driva klubben och sporten framåt.

Det finns få som har ett sådant engagemang och driv som Anneli. Hon lägger otaligt antal ideella timmar på att driva stora som små frågor – för klubben men också för sportens främsta intresse. Detta gör hon på ett oegoistiskt sätt utan någon personlig vinning. Med hjärtat på rätta stället och en god moralisk kompass ser hon till att vi håller rätt kurs genom kluriga dilemman och ställningstaganden.

Anneli är en stark ledare, men också en stor förebild för alla klubbens 1500 medlemmar. Samtidigt som hon styr klubben i stora penseldrag som ordförande så är hon också den person som är först på plats för att hugga i när det kommer till att bygga arena, gräva sand eller annat som kanske i första hand inte klassas som typiskt ”ordförandejobb”. Det är en ynnest för en klubb att ha en sådan eldsjäl som förebild och ledare.

Anneli är en god ledare, ambassadör och framför allt människa.
En av de bästa!

 

Man kan inte annat än hålla med!
Grattis Anneli, och GBC som har dig som ordförande! 😀