Boka bana
Bli medlem

Turneringsledare sökes fortfarande!

Vår och sommar innebär många turneringar och vi skulle gärna lära upp fler medlemmar att hålla i turneringar. Det är alltid bra att sprida kunskapen inom föreningen och dessutom lär du dig mycket när du håller i en turnering. Är du intresserad av att hålla i någon turnering i vår/sommar?

Arbetet innebär följande:
  • Du ”äger” turneringen, dvs. det ligger i ditt intresse att det kommer så många som möjligt till turneringen, så du får marknadsföra eventet.
  • Du får hjälp med förarbetet (av driftansvarig på plats) i programmet ”Cupassist” som används, men du sitter med och försöker lära dig hur det funkar.
  • Under dagen använder du programmet ovan för att knappa in resultat osv.
  • Du avslutar turneringen; Prisutdelning, foto, facebook, rapporterar slutresultat i Cupassist, plockar undan turneringsmaterial.

Mer information om exakt vad du ska göra får du vid din första turnering.

Från start till slut tar en turnering ca. 5-8 timmar, beroende på antal lag och hur effektiva folk är. Själva den effektiva arbetstiden är ca. 2-4 timmar, vilket innebär att du kan hinna med att göra annat också under dagen du jobbar. Du kan t.ex. hinna med att plugga, planera din träningsvecka, socialisera med medlemmar osv. Enda förbehållet är att du ska kunna avbryta det du håller på med om du behövs för turneringen.

Ersättning beroende på antal lag (totalt för båda klasser):
16 lag: 700 poäng
24 lag: 800 poäng
32 lag: 900 poäng
Hör av dig till oss på info@gbcbeach.com om du är intresserad av att hålla i någon eller några turneringar i sommar.
Tack på förhand!

/GBC