Boka bana
Bli medlem

Träning utomhus – detta gäller

Från och med måndag 17/4 går det att boka banor utomhus.

Nu på lördag 15/4 kommer vi att ha FIXARDAGEN för att göra banorna spelbara och fina. Har du tänkt spela ute mycket i vår och sommar så förväntas du vara med och hjälpa till! Sista anmälan till Fixardagen var igår, men vi kan fortfarande ta emot ett gäng efteranmälningar som vi kan lösa mat till och alla som hjälper till är med i utlottningen av en sprillans ny matchbollen (alltså den nya matchbollen)! Mejla info@gbcbeach.com för att göra en efteranmälan.

Träningar utomhus
Grupperna i vårt Elitspår kommer att träna utomhus från och med 1/5. Självklart få ni flytta in träningen om ni vill vid t.ex. dåligt väder i mån av plats – fråga i receptionen.

Andra grupper som vill träna utomhus sista 5 veckorna kan höra av sig till oss på info@gbcbeach.com för att flytta ut de sista 5 veckorna (OBS! Alla i gruppen måste vara överens om att flytta ut). Om ni bara vill flytta ut enstaka träningar vecka för vecka får ni göra dessa bokningar via receptionen.

Seriespel utomhus
När det gäller seriespelet så är det serie Elit, 1, 2 och 3 som spelar utomhus från och med 1/5 och inga andra serier. Serie 5A och 4B får en ny, tidigare speltid och nya banor inomhus från och med 1/5. Alla seriespelsgruppers tider inför omgång 4 är uppdaterade under Seriespel -> Seriespelstider.

Detta gäller när man tränar utomhus

Ni som tränar utomhus måste se till så att bollarna kommer ut inför er träning och att de samlas ihop och ställs in efter er träning. Självklart får ni lämna över bollarna till en grupp som kommer efter er (ihopsamlade och klara), men då måste tränaren för den gruppen vara ansvarig för att bollarna samlas ihop och ställs in efter träningspasset.

Det kommer att finnas några krattor/rakor utomhus från och med måndag 17/5, ni behöver alltså inte ta in alla. Men tar ni ut fler än så, ställ tillbaka några inomhus eftersom de flesta fortfarande spelar/tränar inomhus.

OBS! Skjuter ni ut några bollar utanför staketet så måste dessa hämtas in direkt, så att de inte glöms av (tänk på att varje bortskjuten boll kostar klubben över 500 kr!) 

Att göra efter träningen: 
* Hämta bollar utanför staketet
* Samla ihop bollarna och ställ in dem
* Kratta banan

* Ta in spikepallar och annat material och ställ tillbaka under trappan i Ipa

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom denna information.

Nu välkomnar vi den riktiga våren! 🙂
/GBC