Boka bana
Bli medlem

Sommargrupperna klara!

Nu är sommarens träningsgrupper klara. Fantastiskt roligt med så många anmälningar men samtidigt ett gigantiskt pussel att lösa – både med grupper, banor och tränare.

Vi har i vanlig ordning gjort vårt allra bästa för att ta ut grupperna så rättvist som möjligt, utifrån den informationen vi har bl.a. GBC-ranking, tidigare träningsgrupper, SVBF-ranking samt kommentarer från våra tränare. GBC-ranking blir en mycket vägledande faktor i uttagningen av grupperna. Alla kan inte bli 100% nöjda i en grupputtagning och när terminen drar igång är det därför upp till tränarna att försöka justera grupperna i de fall någon absolut inte platsar i en grupp (både uppåt och nedåt).

När det gäller banfördelningen är det på tisdagar enbart Elit Dam, Elit Herr, Dam 1 och Herr 1 som kommer att träna utomhus hela sommaren av den enkla anledningen att banorna inte räcker till. Övriga grupper kommer att snurra mellan utomhusbana och inomhusbana (hälften inne och hälften ute). På torsdagar kommer alla grupper att träna utomhus hela sommaren.

Ni hittar träningsgrupperna under ”Grupper Dam” och ”Grupper Herr” (se länkar nedan). Sommarens seriespel blev tyvärr inställt då vi fick för få anmälningar.

Sommarträning Tisdag

Sommarträning Torsdag

Sommarträning Junior

Sommarträning Elit

Det fullständiga schemat över alla träningar med tränare kommer ut senast på måndag 8/6 och kommer även att sitta uppe på tavlan i klubbhallen Ipanema. OBS! Vissa torsdagsträningar kommer att träna på onsdagar. Dessa datum finns utskrivna i anmälningstexten men kommer även att finnas med på schemat.

Hoppas att ni får en fantastisk sommar!

 

/Linda Grönberg och Johan Fagerström, GBC