Boka bana
Bli medlem

Skol-SM i beachvolley 2016

Till våren kommer klubben att arrangera Skol-SM i Beachvolley i Beach Center. Vi hoppas att massvis med lag från alla delar av Sverige anmäler sig och att vi får en riktigt stor och spännande turnering! Redan nästa vecka är det dock dags för Skol-DM, du har väl inte missat detta? Sista anmälan på torsdag 26/11…Skol-SM kommer att spelas under två dagar. Först ut är Grundskolan torsdagen 10/3 2016 och därefter spelar gymnasiet fredag 11/3 2016. Klasserna som man kan anmäla sig till är ”Flickor”, ”Pojkar” eller ”Mix” och dessa går dessvärre inte att kombinera.

Lagen består av fyra spelare på plan och totalt 4-6 spelare i varje lag (alltså upp till två avbytare som roteras in). I den mixade klassen består varje lag av två flickor och två pojkar på planen samtidigt under hela turneringen. Minst en vuxen ledare (20 år eller äldre) skall bistå laget på plats. Ledaren har ansvar för laget före, under och efter tävlingen.

Matchernas längd bestäms utifrån antalet deltagande lag. Regelgenomgång sker på plats.


Torsdag 10/3 – Grundskolan (flickor/pojkar/mix)
Fredag 11/3 – Gymnasiet (flickor/pojkar/mix)

Plats: Beach Center, Göteborg
Tid: 10.00-17.00
Anmälningsavgift: 400 kr/lag
Sista anmälningsdag: Torsdag 3/3 2016

För att kunna anmäla sig till Skol-SM måste alla spelare i laget vara medlemmar i en skolidrottsförening och denna skolidrottsförening måste i sin tur vara ansluten till Skolidrottsförbundet. Varje medlem måste också finnas med i skolidrottsföreningens medlemsregister på IdrottOnline. Fakturan för lagets anmälningsavgift skickas till skolidrottsföreningen. Läs gärna mer om hur det fungerar här:
http://www.skolidrott.se/Tavling/Skol-SM/AnmalanSkol-SM1516/

Anmälan till Skol-SM görs på Skolidrottsförbundets hemsida:
Grundskolan: http://skoljoggen.se/ev_anmalan_sm.asp?evid=179
Gymnasiet: http://skoljoggen.se/ev_anmalan_sm.asp?evid=182

Senast kl. 10.00 skall samtliga lag vara avprickade, ombytta och klara för spel.
Välkomna med er anmälan!

 

/Göteborg Beachvolley Club