Boka bana
Bli medlem

Rakor, bollar och skåp

Den senaste tiden har både personal på Beach Center och medlemmar i klubben påpekat några saker som nu styrs upp. Det gäller olika typer av material/hantering i Beach Center så som rakor, bollar och skåpanvändande, se nedan.

 

Rakor
I slutet av sommaren snickrades snygga hållare upp för att samla rakorna vid banorna. Vi har i snitt två rakor per bana och det är därför också viktigt att det hänger MAX två rakor per sida i hållaren (totalt 4 rakor per hållare). Fylls det på med fler rakor per hållare så är det dels flera banor som står utan rakor, men framförallt innebär det en risk för att de trillar ner och skadar någon allvarligt. Var noggranna med att max hänga 2 rakor per sida i hållaren och hjälps åt att påminna varandra om detta. Lappar kommer att sättas upp under dagen på alla hållare om detsamma.

Bollar
Bollhanteringen har fungerat sisådär senaste tiden. Bollarna får fötter varje vecka och inte bara inom Beach Center tyvärr…förra veckan försvann även fyra bollar från Beach Center! Det är så klart omöjligt att säga vem, hur eller när, men det känns väldigt tråkigt att behöva gå runt och misstänka alla besökare. Vi vill inte hamna i ett läge där vi ska kolla väskor på folk som lämnar anläggningen. Vi ber er vänligen att hjälpas åt att hålla koll på att bollar inte flyttas mellan hallarna och även se om ni ser något suspekt…

Skåp
På plan 1 har vi alltid klippt låsen till skåpen på måndagar, men någon sådan regel har inte behövts på plan 2. Nu har vi märkt att några skåp varit låsta över en längre period och har därför infört låsklippning även på plan 2. Skåpen oavsett våningsplan ska inte användas för långvarig förvaring utan ska finnas tillgängliga för alla medlemmar. Töm alltid skåpet när träningspasset är slut och ta med dig låset hem.