Boka bana
Bli medlem

Nyheter inför sommarens turneringar 2023

Nu är vi riktigt nära startskottet på utomhussäsongen som vi i klubben startar i maj månad oavsett väder! De högsta serierna och vårt elitspår börjar träna utomhus och i stort sett alla våra turneringar från och med maj månad spelas utomhus. När turneringarna övergår till utomhussäsongen så kommer också starttiden att ändras till 11.15, missa inte detta!

Inför denna sommarsäsongen inför vi några förändringar och i denna nyhet kommer också några förtydliganden. Följande gäller från och med 1/5.

Bytt betalsystem
Vi byter betalsystem till PING payments istället för Paypal. Detta innebär att man nu kan välja att betala med kort eller swish och man behöver inte logga in någonstans.

Pastasallader utgår
När vi går in i sommarsäsongen så kommer vi att ta bort pastasalladerna som just nu ingår för medlemmar i GBC. Vi gör detta av flera anledningar:

  • Istället för att höja priset på turneringarna
    • Vi behåller alltså priset 400 kr även i sommar.
  • Minska svinnet
    • Det är många som väljer att inte hämta ut sin pastasallad, vilket inte är hållbart miljömässigt. Vi kommer att göra ett antal pastasallader och mackor till försäljning under turneringsdagar.

Matchboll = VLS300 (den ”gamla” matchbollen)
Många av er längtar kanske efter att få spela med den nya matchbollen. Det är problem med tillverkningen av den nya bollen, vilket innebär att inte ens alla tävlingar på World Tour just nu spelas med den nya bollen. Våra svenska Elittävlingar kommer att börja säsongen med den gamla bollen (VLS300) och ev. övergå till den nya när det finns tillräckligt med bollar. Tävlingarna på nivå SBT 1-3, Mixed och Ungdomstävlingar kommer därför att spelas med den gamla bollen (VLS300) fram tills ev. ny information kommer från förbundet.

 

/GBC Kansli