Boka bana
Bli medlem

Ny bokningssida och billigare banhyra för medlemmar!

Ny bokningssida

När du går in på hemsidan och bokar bana, anmäler dig till träningar, turneringar eller köper medlemskap kommer du mötas av en ny bokningssida. Funktionerna är detsamma men vi hoppas att den nya layouten och strukturen ska göra det enklare för dig som bokar.

Utforska sidan här

Få ännu mer rabatt på banhyran!

NYTT! För att undvika köer under de tider vi har som mest beläggning i hallen kan du som medlem numera boka bana och betala den direkt på webben till ett billigare pris. Det innebär att ni kan gå direkt till banan “utan att passera gå” (läs: kö) samtidigt som det underlättar för personalen i kassan. Så för att få fler att betala innan ankomst har vi infört en rabatt på medlemsrabatten för er som använder detta alternativ.

Rabatten tillämpas alltså endast på de bokningar som betalas på förhand via webben, inte de som endast bokar bana och sedan betalar på plats. För att komma åt rabatten behöver du ha ett aktivt medlemskap i GBC och vara inloggad på ditt konto när du bokar banan.

Observera att förbetalning och rabatt endast gäller för medlemmar under våra primetime-tider (vardagar efter 17 och helger). Övriga tider gör man bokning som vanligt med betalning på plats.

Varför ska jag boka och betala på webben när jag kan betala på plats i receptionen?
Ni får extra medlemsrabatt genom att förbetala banan på webben. Ni kan därefter gå direkt till er bana när ni kommer till Beach Center utan att betala i receptionen (undantag om ni är fler än 4 – då behöver de extra personerna betala i receptionen).

Vem får ta del av förbetalningsdealen?
Endast personer som har ett aktivt medlemskap i GBC.

Vem betalar jag för?
Du betalar för 4 personer (alla 4 behöver vara medlemmar). Är ni fler som ska spela på samma bana behöver de extra personerna betala för sig själva på plats i receptionen. Vi rekommenderar sen att ni gör upp betalningen sinsemellan med Swish. Detta gör du som betalat bokningen enkelt genom att skicka en betalningsförfrågan via Swish-appen till dina vänner som ska betala sin del.

Hur görs bokningen?
Logga in på ditt konto på bokningssidan och gå till Boka Bana, precis som tidigare (du måste vara inloggad och ha ett aktivt medlemskap i GBC för att se produkten på bokningssidan).

Vad är skillnaden från tidigare?
Du betalar direkt på webben och kan gå direkt till din bana utan att betala i receptionen. Genom att förbetala banan får du en en rabatt på din befintliga medlemsrabatt. Du betalar för 4 personer och är ni fler spelare på samma bana betalar de extra personerna på plats i receptionen.

När betalas bokningen?
När du väljer produkten “Bana X min – medlem” kommer du per automatik behöva betala banan innan du kan slutföra bokningen (undantag om du bokar utanför primetime – då betalar du på plats).

Vilka betalmedel kan jag använda?
Du kan betala med kort eller med värdekort (klubbpoäng eller presentkort).

Vad gäller för avbokningsregler?
Full återbetalning fram till 16.00 dagen innan. Därefter 200 kr avbokningsavgift per bokad timme. Avgiften avser endast bokningar kvällar och helger (ingen avbokningsavgift för bokningar som ligger innan 17.00 på vardagar).

Hur avbokar jag och får tillbaka pengarna?
Om det är mindre än två dygn till bokningen ring till receptionen 031-47 52 82, med längre framförhållning kan du maila info@beachcenter.se. En debiterad bokning kan du ännu inte avboka på egen hand via webben.

Hur lång tid tar det innan jag får pengarna återbetalda?
1-3 arbetsdagar beroende på vilken bank man har.

Om jag bokar en bana för 0 kr eller bokar banan direkt på plats (drop-in) vilket pris betalar jag då?
Vanligt medlemspris, ingen webbrabatt.