Boka bana
Bli medlem

Motionsträning HT23 – anmälan öppen!

Nu är anmälan till höstens motionsgrupper 2023 öppen!

Inför hösten kommer det att bli några förändringar och även en ”ny” träningsform presenteras. Som tidigare nämnt kommer vi att smalna av vårt Elitspår (anmälan till Elitspåret släpps någon gång i nästa vecka, v. 26). Detta medför lediga bantider på onsdagar och därmed också några förändringar inför höstens träningar 2023.

Seriespel på onsdagar
Vi återinför några av seriespelsgrupperna på onsdagar, nämligen serie Herr 6A och 6B samt Dam 6A. Dessa kommer numera alltså spela på onsdagar istället för söndagar. Se mer i det preliminära schemat för höstens seriespel.

Juniorträning Pojkar – måndag/onsdag
Eftersom vi har ett sådant tryck på våra juniorträningar på flicksidan så har fördelningen av våra juniorgrupper blivit väldigt obalanserad. Vi har massvis med grupper tisdag och torsdag och inte alls lika många grupper måndag och onsdag. Med anledning av detta kommer vi att HT23 flytta pojkarnas träning till måndag/onsdag istället för tisdag/torsdag. Detta innebär alltså att våra Mixade grupper upp till 12 år tränar samtidigt som Pojkar från 13 år måndag/onsdag. På tisdag/torsdag kommer bara våra flickor från 13 år att träna.

Onsdagsträning Mixed – NYHET!
Kommande termin kommer vi också att testa att köra mixad träning på onsdagar. Denna träning är lite billigare än övriga grupper och det beror på att många av tiderna är förlagda på den senaste tiden, 21.00-22.30. Vi har noterat att det finns en efterfrågan att träna i mixade grupper (blandade dam- och herrgrupper) och när vi nu har möjligheten så testar vi denna träningsform under hösten.

I övrigt ser upplägget ut som det brukar HT/VT.

 

>> Till träningarna