Boka bana
Bli medlem

Medlemspriser & GBC-tränare

Nedan kommer lite information från styrelsen om förändringar inför hösten gällande medlemspriser på banhyra och GBC-tränare (tidigare kallat ”Privattränare”). Följande förändringar gäller från och med 1 september och ger klubbens medlemmar möjlighet att spela till en lägre kostnad samt boka in en GBC-tränare utanför vårt eget träningsutbud för att kunna träna ännu mer.

Nya medlemspriser
Från den 1 september finns det utökad möjlighet för GBC:s medlemmar att spela till lägre kostnad. Alla vardagar efter kl 21.00 kommer GBC-medlemmar att spela för 35 kr/timme i hela hallen (bana 1-16). Efter kl. 17.00 fredag-lördag samt söndagar kl. 10.00-14.00 i Ipanema (bana 11-16) kommer klubbens medlemmar också att spela för 35 kr/timme. Juniormedlemmar spelar utan kostnad vardagar före kl. 17.00. För spel till normalpris på attraktiv tid (vardagskvällar och helger övriga tider) kommer detta att kosta 70 kr/timme.

Syftet med ändringarna är att erbjuda fler tider för spel till lägre kostnad och att även få en en jämnare beläggning av Beach Center. Alla dessa priser finns nu på Beach Centers hemsida.

Anlita GBC-tränare
Ytterligare en nyhet från 1 september är att det kommer att finnas större möjlighet att själv boka en GBC-tränare för egna träningsgrupper. Priset för detta kommer att bero på gruppens storlek och vilken tid man vill träna. En anlitad GBC-tränare kommer att ha hög kvalitet och därför är Johan Rininsland ansvarig för att utarbeta vilka krav som ställs för att vara GBC-tränare och han kommer även att godkänna de tränare som går att anlita.

Priser och information om hur man gör för att boka en GBC-tränare kommer att finnas under “Träningar” på GBC:s hemsida senast 1 september, men troligtvis redan 20/8.

 

/Hälsningar från GBC:s styrelse