Boka bana
Bli medlem

Månadens profil: Rahime Ahmadi

Denna månads profil är vårt senaste tillskott i Juniorutskottet, Rahime Ahmadi. Rahime spelar själv beachvolley några gånger i månaden med kollegor och är dessutom en engagerad förälder som under våren tillsammans med andra föräldrar tar hand om våra juniorevent. 

Vem är Rahime och hur upptäckte du GBC? 
Mitt namn är Rahime och jag upptäckte GBC via mina kollegor på jobbet som ville utnyttja friskvårdtimmen samt att umgås efter jobbet och det ledde till att vi började spela beachvolleyboll. Nu har tyvärr Göteborgs stad tagit bort friskvårdstimmen men vi fortsätter att spela 1-2 gånger i månaden och har det som afterwork. Jag gillar all slags idrott och träning och min man spelar också volleyboll på sin fritid. Det är en väldigt bra och vänlig sport och man kan spela året runt.

I vår har vi massvis med olika junioraktiviteter inplanerade. Vilken roll har du och juniorutskottet i dessa?
Jag är ny i juniorutskottet och kan inte så mycket om min roll men jag kommer att vara behjälplig och stötta med det jag kan.

Vad skulle du vilja säga till andra föräldrar som inte engagerat sig ännu?
Det är väldigt viktigt att vi stöttar juniorerna och engagerar oss för att ta vara på det lilla intresset de visar när det gäller idrott och träning. För att det finns så mycket fördelar som inget annat kan ersätta. De lär sig samspel, samarbete och det är socialt umgänge. Jag förstår att det är svårt det här med tiden för många men det är nu vi skapar vår barns framtid, så satsa på nuet.


Är du som förälder intresserad av att engagera dig i vår juniorverksamhet? Du kan som Rahime sitta med i vårt Juniorutskott och därigenom stötta vid våra juniorevent eller så kanske du vill engagera dig som ledare eller hjälpledare för en träningsgrupp? Hör av dig till oss så hjälper vi dig rätt, info@gbcbeach.com.