Boka bana
Bli medlem

Månadens profil: Mina Shabbaki


Denna månads profil är verkligen sugen på årets sommarträningar med GBC, hon var nämligen en av de allra första att anmäla sig. Hon gillar inte bara att spela beachvolley, utan även att befinna sig bakom kameran när andra spelar – hon har bland annat fotograferat under Beach Royals och Easter Cup. Medlem i klubben har hon varit sedan 2021 då hon fastnade totalt efter en termin nybörjarträning. Månadens profil är Mina Shabbaki.

Vem är Mina Shabbaki och hur hittade du till GBC?
Jag är en 22-årig Göteborgare som bor på Lindholmen där jag även pluggar mitt sista år i kognitionsvetenskap. Jag har även ett större fotointresse och har fotat några gånger i sanden. GBC hittade jag efter ett Google-sök för att jag hade ett friskvårdsbidrag tillgodo. Efter nybörjarträningarna var jag HELT fäst och vill aldrig sluta spela.

Du var en av de allra första som anmälde sig till sommarens träningar, vad tycker du är det bästa med GBC:s träningar?
Det bästa med GBC:s träningar är helt klart det sociala samspelet som man utvecklar. Att klicka med tränaren och gruppen är så otroligt givande för att träningarna blir mer värdefulla och effektivare när man har roligt socialt. Att det även ligger på fasta dagar och tider i veckan är definitivt ett plus för då vet man precis när nästa träning hålls och man har något att se fram emot varje vecka.

Vad har du för mål med ditt beachvolleyutövande?
Det är såklart att utvecklas på plan spelmässigt. Jag har inte tävlat så många gånger än men det vore också kul att vinna en turnering någon gång!

Vilket är ditt drömresmål?
Inget specifikt men något ställe där jag kan spela beach varje dag men det kan jag ju redan här. Däremot hade det varit gött med sol året om haha. Går det att beställa?