Boka bana
Bli medlem

Månadens profil: Bolla Thorén


Denna månads profil är ett känt ansikte i klubben som varit med sedan barnsben. Hon startade sin bana i vår Kidsvolleyverksamhet med pappa Bosse som tränare. Många år senare står hon nu på elitscenen och ska representera GBC på hemmaplan i Beach Center SBT 5* till helgen. Förutom att spela själv har Bolla också varit tränare för en massa grupper och hon jobbar även extra i receptionen på Beach Center.  Månadens profil är Bolla Thorén.

Vem är Bolla och hur hittade du beachvolleyn och GBC?
Jag är 19 år, född och uppvuxen i Utby, Göteborg och har sedan jag var 8 år spelat beach i GBC. Det var min pappa som introducerade mig för sporten då han själv spelat sedan början av 90-talet och blev min tränare de första åren. Jag fastnade direkt för sporten och viljan att bli bättre har gjort att jag gått till träningarna varje vecka nu i över 11 år.

I helgen ska du representera GBC under Beach Center SBT 5* – hur går tankarna?
Det ska bli otroligt roligt att få spela touren på hemmaplan i år, något jag sett fram emot länge! Jag älskar att spela när både familj och vänner kan heja på och hypea upp mig! Med andra ord, oerhört taggad!

Vad har du satt upp för mål med årets tävlingssäsong?
Målet för säsongen är främst att komma in på så många tourstopp som möjligt, testa min nivå mot bra motstånd och se hur långt det räcker. Men såklart en go bonus om man lyckas vinna lite matcher på vägen också

Berätta något om dig själv som ingen av oss känner till.
Om 20-30 år är jag troligtvis den enda med Bolla som tilltalsnamn kvar i Sverige, så se till att döpa era barn till något annat!