Boka bana
Bli medlem

Månadens profil: Andreas Grankvist

Denna månads profil är ingen mindre än Andreas Grankvist, en trogen medlem som har varit med i klubben sedan 2009 och sedan dess spelat flitigt både i den gamla hallen och här. Andreas är en av de centrala figurerna i Beach Centers nya, uppgraderade belysning.

Du har varit en aktiv medlem i GBC ett tag nu! Mer exakt hur länge och hur kom det sig att du fastnade för beachvolley?
Min dåvarande fru gav en nybörjarkurs till mig tidigt 2009. Hon hade spelat ganska länge och jag hade spelat på skoj några gånger. Jag blev biten direkt och började snabbt spela seriespel.

Du har ju varit drivande i projektet att byta ut belysningen i hallen. Hur kom det sig?
Jag har under många år velat byta ut belysningen till något bättre. Jag arbetar som belysningsspecialist. Nu kom det äntligen ett perfekt tillfälle där pris och kvalitet på LED-belysningen och det höga elpriset gjorde att investeringen lönade sig.

Det har varit ett omfattande arbete. Var du någonsin orolig att det inte skulle gå vägen?
Jag har varit orolig hela tiden. Framför allt att folk skulle bli missnöjda. Det är så många som använder hallen och alla blir ju påverkade av ljuskvaliteten. Sen när vi väl hade satt upp bana 3 och 4 och jag såg hur bra resultatet blev så lugnade jag mig rejält. Nu är man ju riktigt stolt.

Det är svårt att inte märka den otroliga skillnaden med den nya belysningen! Hur känner du själv kring resultatet?
Kaka på kaka-svar här. Tycker det har blivit riktigt bra. Nu ska vi bara få till styrningen så att allt inte behöver stå tänt jämt.

Det är alltid kul med dedikerade medlemmar. Nu är även dina två söner med och spelar mycket i klubben. Vad gör ni när ni inte spelar beachvolley hela familjen?
Mesta tiden tycker jag går åt till beachvolley, men på somrarna älskar vi att bada och på vintern åka skidor.