Boka bana
Bli medlem

Lyckat Juniorläger i Åsa

40 förväntansfulla juniorer samt tränare och ledare anlände till Kuggaviksgårdens STF Vandrarhem måndag morgon den 27 juni för tre dagars träning, spel och lek. På programmet stod gemensam uppvärmning med jogg och gummiband, 2 dagliga bollpass samt 15 minuters tuff fysträning för alla juniorer. På kvällen var det mys med grill och lekar.

Juniorläger Åsa1IMG_1640

 

 

 

 

 

 

 

 

Den mysiga STF-gården med röda bullerbyhus utspridda och en stor eldstad för kvällsgrillning var helt perfekt för vårt gäng. Både maten och servicen på gården var fantastisk, fika fick vi med oss till stranden och frukost, lunch och middag intogs på vandrarhemmets matsal. Sex nät på stranden gav möjlighet till både tre gruppers tränings samt fritt spel och uppvärmning för övriga.

Vindträning och sol var beställt. Måndag vad rejält blåsigt och mestadels sol. Tisdagen var fantastisk med strålande sol och bris och vi hängde kvar på stranden ända tills middagen 19.30. På onsdagen var det sol fram till lunch och eftermiddagens träning genomfördes i lätt regn.

Tränare Alexander Herrmann och Alexanders Annerstedt gjorde ett fantastiskt jobb och både juniorer och ledare är supernöjda med lägret. Den enda feedback till ändring inför nästa år är att alla vill ha ett LÄNGRE LÄGER!!

Jag är väldigt tacksam för förmånen att få jobba med klubbens alla underbara barn och ungdomar.

 

/Caroline Olofsson, Junioransvarig GBC

IMG_1639