Boka bana
Bli medlem

Kallelse till Årsmöte 22/11

Kära medlem!

Härmed kallas du till årsmötet i Göteborg Beachvolley Club 2014 som hålls lördagen den 22 november.

Datum: Lördag 22 november
Tid: 15.00
Plats: Beach Center, Kviberg

Schema
15.00 Årsmöte, öppet för alla medlemmar och alla medlemmar över 16 år har rösträtt.
ca. 18.00 Lotturnering (kräver anmälan i receptionen)
ca. 21.00-00.00 Middag och fest i sanden (kräver anmälan i receptionen). Under middagen delas det ut pris till årets medlem och årets tränare. För dig som är törstig finns dryck att köpa i baren!
00.15 En bokad buss tar den partysugne vidare till Avenyn

Årsmötet är GBC:s högsta beslutande organ, där alla medlemmar kan delta. Alla medlemmar över 16 år har rösträtt och det är vid årsmötet som styrelsen i GBC väljs. Missa inte chansen att påverka och att se vad som händer i klubben! Du vet väl att det är du som medlem som i slutändan äger hela Beach Center?

På hemsidan kommer du att kunna ta del av verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan och budget för GBC.

Som alltid anordnar klubben en lotturnering och klubbfest för alla medlemmar i anslutning till årsmötet. Klubben sponsrar hela kostnaden för festen för dig som också kommer på årsmötet, annars kostar det 150 kr som ska betalas i receptionen.

För att delta på lotturnering och fest krävs anmälan via receptionen – du betalar ingenting om du samtidigt anmäler att du kommer på årsmötet (du ska naturligtvis då också komma dit). Du måste inte anmäla dig för att delta på själva årsmötet, men det uppskattas om du gör det så att vi kan få en ungefärlig bild av antalet som kommer på mötet så att vi kan förbereda lokalen.

Välkommen.
/Styrelsen i GBC