Boka bana
Bli medlem

Kallelse till Årsmöte

Kära medlem!

Härmed kallas du till årsmötet i Göteborg Beachvolley Club 2015 som hålls lördagen den 21 november.

Datum: Lördag 21 november
Tid: 15.00
Plats: Beach Center, Kviberg

Schema
15.00 Årsmöte
Öppet för alla medlemmar och alla medlemmar över 16 år har rösträtt.
ca. 18.00 Lotturnering
Klassisk lotturnering där alla byter lag från set till set. Ett superbra sätt att lära känna varandra bättre!
ca. 21.00-00.00 Middag och fest
Under middagen delas det ut pris till årets medlem och årets tränare. För dig som är törstig finns dryck att köpa i baren.
00.15 Beachbuss till Avenyn
Beachbussen tar den partysugne vidare till Avenyn.

OBS! Anmälan till Årsmöte, Lotturnering och Middag/Fest måste göras i receptionen. För deltagande på middag/fest är sista dagen för anmälan måndag 16/11.

Årsmötet är GBC:s högsta beslutande organ, där alla medlemmar kan delta. Alla medlemmar över 16 år har rösträtt och det är vid årsmötet som styrelsen i GBC väljs. Du har chans att påverka och se vad som händer i klubben! Du vet väl att det är du som medlem som i slutändan äger hela Beach Center?

På hemsidan (www.gbcbeach.com, under ”Klubben”) kommer du att kunna ta del av verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan och budget för GBC.

Som alltid anordnar klubben en lotturnering och klubbfest för alla medlemmar i anslutning till årsmötet. Klubben sponsrar hela kostnaden för festen för dig som också kommer på årsmötet, annars kostar det 150 kr som betalas i receptionen vid anmälan.

För att vi ska kunna förbereda en så trevlig kväll som möjligt för alla som är med så vill vi att ni anmäler er i receptionen i Beach Center i så god tid som möjligt till de olika aktiviteterna.
* Lotturnering och fest – du betalar ingenting om du samtidigt anmäler att du kommer på årsmötet (du ska naturligtvis då också komma dit).
* Årsmötet – kostar självklart ingenting, men anmälan krävs för att vi ska kunna förbereda lokalen för det antalet som kommer. Du kan anmäla dig i receptionen eller ringa/mejla in din anmälan.

Varmt välkommen.

/Styrelsen i GBC