Boka bana
Bli medlem

Kallelse Årsmöte 2017

Kallelse till Årsmöte i Göteborg Beachvolley Club

Kära medlem!

Härmed kallas du till årsmötet för Göteborg Beachvolley Club 2017 som hålls lördagen den 18 november.

Datum: Lördag 18 november
Tid: 15.00 (fika från 14.30)
Plats: Prioritet Serneke Arena, Kviberg

Schema
15.00 Årsmötet börjar – Prioritet Serneke Arena

Fika serveras från 14.30. Öppet för alla medlemmar och alla medlemmar över 16 år har rösträtt.
ca. 17.30-20.00 Lotturnering
Klassisk lotturnering där alla byter lag från set till set. Ett superbra sätt att lära känna varandra bättre!
20.00-20.30 Dusch och fix
Alla gör sig fina inför middagen och kvällens festligheter
ca. 20.30-01.00 Middag a la långbord och Klubbfest
Under middagen delas det ut pris till årets medlem och årets tränare, SM-medaljörer hyllas. Kanske blir det något tal också?

OBS! Anmälan till Lotturnering och Middag/Fest måste göras i receptionen. För deltagande på middag/fest är sista dagen för anmälan söndag 12/11.

Årsmötet är GBC:s högsta beslutande organ, där alla medlemmar kan delta. Alla medlemmar över 16 år har rösträtt och det är vid årsmötet som styrelsen i GBC väljs. Du har chans att påverka och se vad som händer i klubben! Du vet väl att det är du som medlem som i slutändan äger hela Beach Center?

På hemsidan (www.gbcbeach.com, under ”Klubben”) kommer du att kunna ta del av verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan och budget för GBC. Redan nu finner du Föredragningslistan här.

Efter mötet blir det sedvanlig lotturnering och efter det en bättre klubbfest än tidigare skådat. Vi kommer att ha middagssittning vid långbord, prisutdelningar och kanske några väl valda ord sagda under middagen. Exakt hur kvällen artar sig lär vi bli varse, men en sak är säker; detta är en fest du inte vill missa!

För att vi ska kunna förbereda en så trevlig kväll som möjligt för alla som är med så vill vi att ni anmäler er i receptionen i Beach Center i så god tid som möjligt till de olika aktiviteterna.
* Lotturnering och fest – kostar 50 kr och inkluderar en dryck till maten (öl/vin/cider/alkoholfritt), anmälan inkl. betalning sker i receptionen.
* Årsmötet – kostar självklart ingenting, men anmälan önskas för att vi ska kunna förbereda lokalen för det antalet som kommer. Du kan anmäla dig i receptionen eller via mejl/telefon.

Varmt välkommen.

/Styrelsen i GBC