Boka bana
Bli medlem

Kallelse Årsmöte 2016

Kallelse till Årsmöte i Göteborg Beachvolley Club

Kära medlem!

Härmed kallas du till årsmötet för Göteborg Beachvolley Club 2016 som hålls lördagen den 19 november.

1506803_949821565046134_4829798727961220338_n

 

 

 

 

 

Datum: Lördag 19 november
Tid: 15.00
Plats: Prioritet Serneke Arena, Kviberg

Schema
15.00 Årsmöte – Prioritet Serneke Arena
Öppet för alla medlemmar och alla medlemmar över 16 år har rösträtt.
ca. 17.00-20.00 Lotturnering
Klassisk lotturnering där alla byter lag från set till set. Ett superbra sätt att lära känna varandra bättre!
20.00-20.30 Dusch och fix
Alla gör sig fina inför middagen och kvällens festligheter
ca. 20.30-01.00 Middag a la långbord och Klubbfest
Under middagen delas det ut pris till årets medlem och årets tränare, SM-medaljörer hyllas. Kanske blir det något tal också?

OBS! Anmälan till Lotturnering och Middag/Fest måste göras i receptionen. För deltagande på middag/fest är sista dagen för anmälan söndag 13/11.

Årsmötet är GBC:s högsta beslutande organ, där alla medlemmar kan delta. Alla medlemmar över 16 år har rösträtt och det är vid årsmötet som styrelsen i GBC väljs. Du har chans att påverka och se vad som händer i klubben! Du vet väl att det är du som medlem som i slutändan äger hela Beach Center?

På hemsidan (www.gbcbeach.com, under ”Klubben”) kommer du att kunna ta del av verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan och budget för GBC. Redan nu finner du Föredragningslistan här.

Efter mötet blir det sedvanlig lotturnering och efter det en bättre Klubbfest än tidigare skådat. I år kommer vi att ha middagssittning vid långbord, prisutdelningar och kanske några väl valda ord sagda under middagen. Planen är också trubadur till middagen och lek och dans efter. Exakt hur kvällen artar sig lär vi bli varse, detta är en fest du inte vill missa!

För att vi ska kunna förbereda en så trevlig kväll som möjligt för alla som är med så vill vi att ni anmäler er i receptionen i Beach Center i så god tid som möjligt till de olika aktiviteterna.
* Lotturnering och fest – kostar 50 kr och inkluderar en dryck till maten (öl/vin/cider/alkoholfritt), anmälan inkl. betalning sker i receptionen.
* Årsmötet – kostar självklart ingenting, men anmälan önskas för att vi ska kunna förbereda lokalen för det antalet som kommer. Du kan anmäla dig i receptionen eller via mejl/telefon.

Varmt välkommen.

/Styrelsen i GBC