Boka bana
Bli medlem

Juniorföreläsning i söndags

I söndags var det dags för 2:a rundan med utbildningar för klubbens juniorer. Efter Alex & Adams workshop om uppvärmning var det nu dags för team Appelgren/Bohman att dela med sig sina kunskaper. ”Life in the sand – livet som beachspelare”.

2016-04-10 - Juniorföreläsning Appelgren & Bohman

Killarna berättade för 14 av våra satsande juniorer om deras liv som beachspelare, om resan från unga killar som hade som mål att spela nån Challenger till att spela World Tour i Doha förra veckan.

Hur man får ihop ekonomin? Vad kan och måste man göra för att uppfylla sin dröm? De delade med sig av tips och tricks om livet som beachspelare och särskilt berättelser om olika resor till USA, Brasilien och olika World Tour-tävlingar som fick juniorerna sätta sina mål för sin karriär ännu högre.

GBC vill tacka laget Appelgren/Bohman för att de ställde upp för klubbens framtid och önska de en underbar säsong med många resor och vinster! Vi vill också utmana alla våra medlemmar att sätta några mål. Kortsiktiga mål för beachsommaren men också långsiktiga mål. Skriv de på en lapp och kolla efter sommaren vilka mål ni klarade.

/GBC